Γιώργος Ζαχαριάδης

Να τελειώνουμε με τον Βέρνμπλουμ, γιατί παρατράβηξε

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τη συμφωνία με το. Βέρνμπλουμ και τις αντιρρήσεις της Νίνας, την ουσία και τον μοναδικό στόχο που θα εξυπηρετήσει μια σπουδαία προσθήκη.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Τώρα, δηλαδή, δεν τον θέλει ο ΠΑΟΚ τον Πόντους. Θέλει να βρει ή μπορεί και να έχει ήδη βρει έναν άλλο ποδοσφαιριστή, που αν είναι στην ίδια συνομοταξία με τον Βέρνμπλουμ, έχει καλώς. Αν όχι και πρόκειται για κάποιον που θα... μιμείται τον Βέρνμπλουμ, τότε δε πάμε καλά. Και δεν πάμε καθόλου καλά διότι ο ΠΑΟΚ είναι, λένε, αυτός που αποφασίζει αν θα πάρει τον Βέρνμπλουμ κι όχι ο Πόντους και η σύζυγος Νίνα.

Ωραία όλα αυτά μπορεί και να γίνονται κατανοητά από όλους μας, αλλά, η ουσία είναι άλλου και είναι μάλιστα προφανές ότι η καθυστέρηση εξακολουθεί, η ομάδα χάνει την ευκαιρία να είναι εγκαίρως πιο δυνατή και γιατί όχι, αν προκριθεί από τη Σπαρτάκ να έχει ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή στα πλέι οφ και να απογειωθεί. Και να έχει και τον αριστερό μπακ που χρειάζεται για καλύτερο ρόστερ, να βρει το δρόμο του, να φτάσει σε ένα μεγάλο στόχο.

Κάπου εκεί τελειώνουν όλα και αν σήμερα εξακολουθούμε να συζητούμε σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ θέλει, αν η σύζυγος του δεν θέλει ή θέλει πισίνα ή θέλει έξτρα ηχομόνωση και δωμάτιο-σινεμά στο σπίτι τους για να περνάνε πούδρα, είναι θέματα που δεν απασχολούν κανέναν άλλο παρά μόνο τους δύσμοιρους υπαλλήλους και συνεργάτες της ΠΑΕ που θα τρέχουν και δε θα προλαβαίνουν.

Για τον κόσμο, για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει ένας σκοπός και μια κατεύθυνση που την επιθυμούν. Την ονειρεύονται πολλά χρόνια και εκεί θα σταθούν, επιμένοντας σε ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Στα όσα ακούμε και φτάνουν ως πληροφορίες για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Σουηδό, υπάρχει το πρόσωπο της συζύγου Νίνας, που παίζει κάποιο ρόλο, αλλά, να μην γέλιομαστέ, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που έχει λόγο στη συμφωνία ενός ποδοσφαιριστή.
Άρα, ας μην το κάνουμε θέμα, όλα είναι μέσα στο προγράμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x