Επικαιρότητα

ΝΔ: Ένοχη σιωπή Τσίπρα, Παππά και Γεροβασίλη για τις καταγγελίες Καμμένου

"Βραχυκυκλωμένος ανάμεσα στους Υπουργούς του, που μπλέκουν τις γραμμές τους στις “γέφυρες της διαπλοκής” για τον έλεγχο των ΜΜΕ ο Τσίπρας"

Για ένοχη σιωπή κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την άρνησή της να τοποθετηθεί στις σοβαρές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι ο υποψήφιος καναλάρχης Καλογρίτσας προσπαθεί να ασκήσει πολιτική πίεση μέσω σάιτ για να λάβει μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

«48 ώρες μετά, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη συνεχίζουν να σιωπούν για τις δημόσιες καταγγελίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για “μαύρο χρήμα σε sites” από υποψήφιο καναλάρχη» αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

«Δεν φαίνεται να βοήθησε τον κ. Τσίπρα ούτε ο παριζιάνικος αέρας. Είναι, προφανώς, βραχυκυκλωμένος ανάμεσα στους Υπουργούς του, που μπλέκουν τις γραμμές τους στις “γέφυρες της διαπλοκής” για τον έλεγχο των ΜΜΕ» προσθέτει, σχολιάζοντας δηκτικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γαλλία για τη Συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x