Νέα μοντέλα

Νέα Skoda Superb: πολυτέλεια και τεχνολογία σε νέα διάσταση

Οι σχεδιαστές ανέλιξαν τη νέα Superb στο ανώτερο εφικτό επίπεδο, συνδυάζοντας ελκυστική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία.

Η πρωτοποριακή τεχνολογικά πλατφόρμα MQB προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της διασυνδεσιμότητας που συναντούν κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά με υπεραποδοτικά μηχανικά σύνολα. Και όπως οι προηγούμενες γενιές, έτσι και η νέα δεν έχει αντίπαλο στον τομέα των χώρων παραθέτοντας κορυφαία μεγέθη και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία!

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η νέα Superb είναι πιο κομψή από ποτέ, πιο σύγχρονη από κάθε άλλη φορά και όπως πάντα ασυναγώνιστη στον τομέα της άνεσης και του χώρου επιβατών. Ένα προηγμένο πλέγμα εξελιγμένων συστημάτων υποβοήθησης εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Με νέους και ισχυρότερους έως 30% κινητήρες προδιαγραφής Euro 6, η νέα Superb προσφέρει απλόχερα αξεπέραστες επιδόσεις και απίστευτα χαμηλή κατανάλωση. Η πλήρης διασύνδεση αποτελεί μία επιπρόσθετη αξία στη νέα Superb, η οποία εξοπλίζεται με νέας γενιάς συστήματα πολυμέσων που επιτρέπει την αυτόματη σύνδεση ενός smartphone μέσω του SmartLink...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x