Δελτία Τύπου

Νέα επιτυχία από το Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Μοιράζουν κέρδη τα Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ! Ένα ακόμαSuper Paroli οδήγησε στο ταμείο την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Η τετράδα με τα Οver 2,5 στους αγώνες Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ-Μπέρνλι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις και Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν είχε αρχική απόδοση 2,87 και με το Super Paroli πλήρωσε 3,35!

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Δύο Super Paroli με Over 2,5 από το Champions Leagueκαι το Europa League

Το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με αγώνες από την Τρίτη 14 Μαρτίου έως την Πέμπτη 16 Μαρτίου, περιλαμβάνει δύοSuper Paroli με Over 2,5 από το Champions League και το Europa League.

Το πρώτο Super Paroli, με αγώνες της Τρίτης 14 Μαρτίου και της Τετάρτης 15 Μαρτίου,έχει τα Over 2,5 στους αγώνες Λέστερ-Σεβίλλη, Γιουβέντους-Πόρτο, Μονακό-Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν. Τα τέσσερα αυτά Over 2,5 δίνουν συνολική απόδοση 5,74 η οποία ανεβαίνει στο 6,75 με το Super Paroli (18% αύξηση απόδοσης).

Το δεύτερο Super Paroli, με αγώνες της Πέμπτης 16 Μαρτίου,περιλαμβάνει τα Over 2,5 στα παιχνίδια Μπεσίκτας-Ολυμπιακός, Άγιαξ-Κοπεγχάγη, Ρόμα-Λυών και Άντερλεχτ-ΑΠΟΕΛ. Η τετράδα δίνει απόδοση 7,54. Με το Super Paroli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 8,5 (13% αύξηση απόδοσης).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Μπεσίκτας-Ολυμπιακός

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο EuropaLeague, με τη Μπεσίκας στην Κωνσταντινούπολη.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν,μεταξύ άλλων, σε ειδικά στοιχήματα για τα κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ,το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει και την ομάδα που θα προκριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x