Επικαιρότητα

Νέα ματαίωση δημοπράτησης της Πατρών - Πύργου

Ο αιματοβαμμένος δρόμος δεν λέει να προχωρήσει σε κατασκευή. Ηταν να δημοπρατηθεί τέλος Μαρτίου, ύστερα από την αναβολή του Ιανουαρίου λόγω των εκλογών και πηγαίνει για αναβολή.

Για το λόγο αυτό, όλη η κοινωνία της περιοχής, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη.
Οι φορείς εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την αναβολή της δημοπράτησης και την κατάτμηση του συνολικού έργου της Πατρών – Πύργου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν μαζί του στην Αθήνα, σήμερα, δηλώνοντάς του, παράλληλα, πως με αυτό τον τρόπο απειλείται η ματαίωση της κατασκευής αυτού του τόσο σημαντικού αυτοκινητοδρόμου για την περιοχή μας.
Απαντώντας ο Γιώργος Σταθάκης επιβεβαίωσε τη βούληση της κυβέρνησης, αλλά και του ιδίου, για υλοποίηση του έργου ως δημόσιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό δεν διακυβεύεται, ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για τα σενάρια κατάτμησης και αλλαγής της χάραξης, λόγω της ήδη υπάρχουσας απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς και του επιπλέον κόστους, ύψους 100.000.000 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x