TV

Νέα σειρά για το HBO ετοιμάζουν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ: Δείτε τo trailer

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το δίκτυο, η δραματική σειρά θα αποτελεί «μια ματιά σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, σεξ και ναρκωτικά στην αυγή της πανκ, της ντίσκο και του χιπ χοπ».

Όταν ο θρυλικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε ενώνει τις δυνάμεις του με τον superstar της ροκ Μικ Τζάγκερ, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικό.

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το trailer της νέας σειράς του HBO Vinyl, τo οποίo κυκλοφόρησε πρόσφατα το αμερικανικό κανάλι, μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες για το καστ.

Ο «γερόλυκος της ροκ» Τζάγκερ έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σκορσέζε με μεγάλη επιτυχία για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τους Rolling Stones. Ίσως γι' αυτό αποφάσισε το HBO να δώσει μία ευκαιρία στη σειρά που είχαν οι δύο στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό και η οποία θα αφηγείται την ιστορία ενός ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας τη δεκαετία του '70.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το δίκτυο, η δραματική σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2016 και θα αποτελεί «μια ματιά σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, σεξ και ναρκωτικά στην αυγή της πανκ, της ντίσκο και του χιπ χοπ».

Το σενάριο της σειράς γράφει ο Τέρενς Γουίντερ, γνωστός από την εξαιρετική δουλειά του στο Boardwalk Empire ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανίζεται ο Bobby Cannavale.

Το καστ συμπληρώνεται από τους Ολίβια Γουάιλντ, Ρέι Ρομάνο, Μαξ Κασέλα αλλά και από τον γιο του Μικ Τζάγκερ, Τζέιμς, που θα υποδυθεί τον frontman μίας πανκ ροκ μπάντας ονόματι Nasty Bits.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x