Games

Νέα στοιχεία για το Uncharted 4

Το πολυαναμενόμενο Uncharted 4: A Thief’s End «θα έχει μία sandbox αίσθηση και περισσότερες επιλογές μάχης σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς»

Το πολυαναμενόμενο Uncharted 4: A Thief’s End «θα έχει μία sandbox αίσθηση και περισσότερες επιλογές μάχης σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς», σύμφωνα με τους Bruce Straley (game director) και Neil Druckmann (creative director). Οι παραγωγοί τόνισαν επίσης ότι ήδη οι fans έχουν πάρει μία ιδέα –από το τι θα είναι σε θέση να κάνει ο Nathan Drake- στο πρόσφατο PlayStation Experience demo του τίτλου.

Ακόμα, η ομάδα επικεντρώνεται κυρίως στους gameplay μηχανισμούς, ώστε να προσφέρει στους παίκτες τον καλύτερο δυνατό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της εμπειρίας. Ο Druckmann χαρακτήρισε το παιχνίδι ως μια μεγάλη περιπέτεια με “comic book στοιχεία”, που εξελίσσεται σε έναν ρεαλιστικό κόσμο. Το Uncharted 4 θα περιλαμβάνει multiplayer και companion AI μέσω του Sam (ο αδερφός του Nathan Drake), ο οποίος θα διαθέτει τις ίδιες ικανότητες με τον πρωταγωνιστή.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Uncharted 4: A Thief’s End αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2015 αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x