Κινηματογράφος

Νέα ταινία Μπάτμαν: Αυτός ο ηθοποιός θα παίξει τον «Διπρόσωπο»

Στο νέο Batman, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021, πρωταγωνιστούν επίσης η Ζόι Κράβιτζ ως Κάτγουμαν, ο Πολ Ντάνο ως ο Γρίφος και ο Τζέφρι Ράιτ.

Συμπληρώνονται σιγά – σιγά όλα τα κομμάτια του «παζλ» για τη νέα ταινία Μπάτμαν του σκηνοθέτη Ματ Ρίβς με πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον (διαδέχεται τον Μπεν Άφλεκ) στο ρόλο του «νυχτεριδάνθρωπου».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ρόλο του αδέκαστου εισαγγελέα της πόλης του Γκόθαμ Χάρβεϊ Ντεντ, που μεταβάλλεται σε έναν από τους εμβληματικούς εχθρούς του Μπάτμαν, τον «Διπρόσωπο», θα υποδυθεί ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ Μάθιου Μακόναχι. 

Αν η νέα είδηση του σάιτ WeGotThisCovered.com για τη διανομή της ταινίας αποδειχθεί σωστή, τότε ο Μακόναχι θα «διαδεχθεί» στο ρόλο τους Άαρον Έκχαρτ (στην ταινία The Dark Knight του Κρίστοφερ Νόλαν) και Τόμι Λι Τζόουνς (Batman Forever). 

Στο νέο Batman, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021, πρωταγωνιστούν επίσης η Ζόι Κράβιτζ ως Κάτγουμαν, ο Πολ Ντάνο ως ο Γρίφος και ο Τζέφρι Ράιτ που θα υποδυθεί τον κομισάριο της αστυνομίας του Γκόθαμ Τζιμ Γκόρντον. 
 
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x