Νέα μοντέλα

Νέο Jeep Wrangler με βαριά κληρονομιά

Το ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler μένει πιστό στην κληρονομιά και στο βαρύ όνομά του,συνδυάζοντας δοκιμασμένα χαρακτηριστικά με σύγχρονο σχεδιασμό και υλικά που δημιουργούν ένα όχημα έτοιμο για το μέλλον

Το ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler παραμένει πιστό στην κληρονομιά και στο βαρύ όνομά του, συνδυάζοντας δοκιμασμένα χαρακτηριστικά με σύγχρονο σχεδιασμό και υλικά που δημιουργούν ένα όχημα έτοιμο για το μέλλον.

Tου Άρη Γαλανόπουλου

Τα νέα φωτιστικά σώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαθέσιμων LED προβολέων και πίσω φώτων, προσφέρουν αξιοσημείωτο φωτισμό και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο κινητήρας


Ο ολοκαίνουργιος 2,0 λίτρων turbo κινητήρας αποδίδει 270 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Η ροπή του νέου τετρακύλινδρου κινητήρα ξεπερνά την αντίστοιχη του προηγούμενου εξακύλινδρου (V6) κινητήρα του Wrangler, ενώ βελτιώνει την οικονομία καυσίμου, εκτοξεύει τις επιδόσεις και λειτουργεί αβίαστα υπό όλες τις συνθήκες.

Διαθέτει επίσης στάνταρ σύστημα Engine Stop-Start (ESS). Παράλληλα, διατίθεται και ο ολοκαίνουργιος 2,2 λίτρων turbo κινητήρας ο οποίος αποδίδει 200 ίππους και 450 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x