Νέα μοντέλα

Νέο συμπαγές SUV της Seat με όραμα το 2020

Προοπτική για ένα εξαιρετικά δυναμικό, 5θυρο, μεσαίου μεγέθους Compact SUV με σαγηνευτική σχεδιαστική γραμμή, καινοτόμες τεχνολογίες οδήγησης, συστήματα υποβοήθησης και συνδεσιμότητα.

H SEAT έχει στρέψει σταθερά την ματιά της στο έτος 2020. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλύπτει το στρατηγικό της όραμα για το μέλλον με το πρωτότυπο 20V20 (Vision 2020), ένα SUV μοντέλο που θέτει τις βάσεις για το μέλλον της μάρκας και παρουσιάζει την νέα σχεδιαστική της γραμμή.
«Το 20V20 δείχνει τη φιλοδοξία μας. Είναι το αστέρι καθοδήγησης μας και ο φάρος για την ανάπτυξη μας κατά την επόμενη πενταετία,» δήλωσε ο πρόεδρος της SEAT Jurgen Stackmann κατά την διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας στα πλαίσια της έναρξης της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη.
Ο Stackman τόνισε ότι η «SEAT θα εφαρμόσει τη συνταγή της επιτυχίας του Leon Product Formula σε όλη την γκάμα. Έχουμε λάβει όλες τις σχετικές προϊοντικές αποφάσεις ώστε να εδραιώσουμε την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε με το Leon και να οριστικοποιήσουμε το προϊοντικό μας πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Η SEAT θα στρέψει πια την προσοχή της από το μικρό αυτοκίνητο στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Το κέντρο βάρους μετατοπίζεται προς την είσοδο μας σε μεγαλύτερες, ταχέως αναπτυσσόμενες και πιο κερδοφόρες κατηγορίες αυτοκινήτου.»...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x