Βόλεϊ

Νεόφυτος στον ΣΠΟΡ FM: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν φοβάται κανέναν»

Μια ΑΕΚ που θα φανεί αντάξια του ονόματός της στο πρωτάθλημα βόλεϊ υποσχέθηκε ο Νίκος Νεόφυτος. Καλεσμένος του ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι η Ένωση δεν φοβάται Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και στοχεύει όσο ψηλότερα γίνεται.

Την πίστη του ότι η ΑΕΚ θα επανέλθει δυναμικά στη Volley League εξέφρασε ο Νίκος Νεόφυτος.

Καλεσμένος των Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου και Βαλεντίνας Νικολακοπούλου στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεχνικός της «Ένωσης» απέφυγε τα μεγάλα λόγια.

Τόνισε ωστόσο ότι η ομάδα δεν φοβάται κανέναν και ποντάροντας στην ποιότητα, το βάρος της φανέλας και τη στήριξη του κόσμου, θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει.

«Στόχος της ΑΕΚ είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η ομάδα έχει ένα ρόστερ με βάθος και αθλητές που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να αλλάξουν ένα παιχνίδι που δείχνει ότι χάνεται. Έχει στον πάγκο έναν παίκτη πρότυπο αθλητή, όπως ο Ηλίας Λάππας, τέσσερις έμπειρους κεντρικούς και γενικά είμαστε μια γεμάτη ομάδα με πολύ καλό κλίμα», ανέφερε αρχικά. Και συμπλήρωσε:

«Ιδανικά θα ήμουν ευχαριστημένος να πάρω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, αλλά επειδή δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση, ρεαλιστικά θα θεωρήσω αποτυχία να μην είμαστε στην τετράδα. Από ‘κει και πέρα θέλουμε να βγάλουμε το κεφάλι μας από τα σύννεφα μέχρι να δούμε ουρανό. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σε όλα τα τμήματα ο κόσμος θέλει την ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό. Πιστεύω ότι η έδρα μας θα είναι ένα γήπεδο δύσκολο για όλες τις ομάδες. Ελπίζω ότι γρήγορα η ΑΕΚ θα καταφέρει να έχει μια μόνιμη στέγη και να διεκδικεί τίτλους».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νεόφυτος στην εκπομπή «Sports Club»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x