Βόλεϊ

Νεόφυτος: «’Ανακατέψαμε’ την ομάδα για να βρούμε λύσεις»

Στις προσπάθεια να βρει την κατάλληλη δυνατή σύνθεση στο συγκεκριμένο ματς στάθηκε ο Νίκος Νεόφυτος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στην τρίτη αγωνιστική της Volley League.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και τη συγκεκριμένη νίκη και θυμήθηκε την επιτυχία στο Λιγκ Καπ επί του συγκεκριμένου αντιπάλου, όμως ζήτησε βελτίωση και διάρκεια στα επόμενα ματς, ώστε να μπουν στην τετράδα.

Αναλυτικά: «Είναι μία μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα γήπεδο που δεν είναι έδρα μας. Ανακατέψαμε πολύ την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να δώσουμε λύσεις. Μπράβο σε όλη την ομάδα, αλλά πιο πολύ στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και δικαίωσαν αυτό που λέμε από την αρχή για τη δύναμη αυτή της ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα στο Λιγκ Καπ νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με τις αλλαγές των Τζιουμάκα, Δρογκάρη και σήμερα με τους Παπαδόπουλο, Λάππα, Λιόκα, Μαυραγάνη. Ακόμα και ο Κουλοχέρης πήρε άσσους όταν κλήθηκε. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά θέλουμε βελτίωση και διάρκεια. Κυρίως, θέλουμε τέτοιους αγώνες για να βρούμε ρυθμό. Μην ξεχνάτε πως η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα. Κάναμε την πρώτη μας νίκη και ξεκινάμε το ταξίδι μας για το μεγάλο στόχο της τετράδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x