Mini Football

Νέος κύκλος εγγραφών στο NIVEA MEN UNI-League

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου!

To κορυφαίο πρωτάθλημα 5x5 της Ελλάδας, το UNI-League ξεκινά νέο γύρο εγγραφών στο πρωτάθλημα εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τη NIVEA MEN! Τόσο οι νέες ομάδες που εγγράφονται τώρα, όσο και εκείνες που ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις προ 2 μηνών, θα ενωθούν πριν την Πανελλήνια Τελική Φάση και θα διεκδικήσουν ένα απίθανο δώρο: Ένα ταξίδι στην Ισπανία, με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα για όλη την ομάδα περιλαμβάνοντας έναν αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης. Απίστευτο και όμως αληθινό: Το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ σε Πρωταθλήτρια ομάδα, είναι φέτος γεγονός!

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (5 ως 12 άτομα) έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου και να απολαύσουν τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές! Οι δηλώσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 2109515730 και στο 6936030100 (10:00-18:00) αλλά και online στο http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8 ), κρατώντας έτσι σειρά προτεραιότητας!

Κάθε ομάδα επιλέγει εγκατάσταση και ώρες για τους αγώνες της (1 φορά τη βδομάδα) και... όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα! Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5x5 NIVEA MEN UNI-League διεξάγεται φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα. Ο Πρωταθλητής της κάθε πόλης κερδίει τη συμμετοχή του στην Πανελλήνια Τελική Φάση με όλα τα έξοδα καλυμμένα (μεταφορικά, διαμονή, διοργάνωση) με σκοπό την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Μαζί με την εξαιρετική εμπειρία της συμμετοχής, το πρωτάθλημα αποτελεί τη "δεξαμενή" από την οποία αναδεικνύεται η Ελληνική ομάδα minifootball η οποία συμμετέχει κάθε χρόνο στο EMF EURO, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball (το 2017 θα διεξαχθεί στην Τσεχία τον Ιούνιο) φορώντας τα γαλανόλευκα, ενώ ήδη οι πρώτες ελληνικές ομάδες έπαιξαν στο ιστορικό, πρώτο EMF Champions League που διεξήχθη στην Σλοβενία!

Η εμπειρία που είχαν οι πρωταθλητές Συκιές FC από την Θεσσαλονίκη, οι Amigos από την Αθήνα και οι Align από το Ρέθυμνο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, και ποιος ξέρει, μπορεί η δική σου ομάδα να παίξει στα ευρωπαϊκά σαλόνια του minifootball την ερχόμενη σεζόν! Το UNI-League είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας minifootball και οι συμμετέχοντες του μπορεί να ζήσουν την εξαιρετική τιμή να εκπροσωπήσουν την χώρα λοιπόν στις διεθνείς διοργανώσεις!

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει εκτός από τη NIVEA MEN, το Wilkinson Xtreme 3 Sensitive, η Umbro, το Vodafone CU students xclusive, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

Τα γήπεδα διεξαγωγής της διοργάνωσης

Αθήνα
1. Soccer Park (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας)
2. Soccerino (Ρέντη)
3. Paradise (Μεταμόρφωση)

Θεσσαλονίκη
5x5 Ιβανοφείου - All Star

Ηράκλειο
1. Calcetto (Αμμουδάρα)
2. Candia Maris (5x5)

Ρέθυμνο
Calcetto (ASA Sports Club-Καστελλάκια)

Πάτρα
Rossoneri (πρώην Δαβουρλή)
Νίκη Προαστίου (Μποζαΐτικα – παραπλεύρως ΚΤΕΟ Πατρών)

Λάρισα
Olympic Park (5ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας)

Βόλος
1. 5x5 Μαγνησιακού
2. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής
3. Olimpico

Χαλκίδα
5x5 Planet (Ψαχνά)

Πύργος
ΑC Αίολος (Καταραχίου 2)

Ιωάννινα
Γήπεδα Μηλιώνης 5x5 - 9x9

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x