Βόλεϊ

Νέος πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ο Πέτρος Μαντούβαλος

Ο πρώην βουλευτής αποφάσισε να εμπλακεί στο τμημα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά να ενισχύσει και οικονομικά τον ερασιτέχνη σε συνεργασία με τον Μιχάλη Κουντούρη.

Νέος πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος.

Ο πρώην βουλευτής, πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά, καθώς και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Πειραιά παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/11.

Ο κος Κουντουρης τόνισε ότι ο Ερασιτεχνης Ολυμπιακός που έχει φέρει και συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες πρέπει να ενισχυθεί κι άλλο, αφού πίσω από όλες αυτές τις επιτυχίες υπάρχουν πολλά έξοδα τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν μπορούν να καλύψουν χωρίς βοήθεια.

«Ο Ερασιτέχνης αυτά τα χρόνια έχει κάνει επιτεύγματα που μας κάνουν περήφανους με δεκάδες πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, με εννέα τελικούς Ευρώπης και τέσσερις κατακτήσεις. Νομίζω αυτό μας κάνει τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο και αυτός είναι ο στόχος μας. Στον αντίποδα όμως, υπάρχουν μόνο περισσότερα έξοδα. Είναι ρεαλιστικό το θέμα και είναι για το καλό του συλλόγου μας. Όλες αυτές οι επιτυχίες σημαίνουν δεκάδες ταξίδια στο εξωτερικό, πολύ περισσότερα πριμ και επίσης πολύ μεγαλύτερη εφορία. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να σιγουρέψουμε ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Να αναφέρω την αύξηση των Καρτών Φιλάθλων και να τους ευχαριστήσω πολύ που μας δίνουν δύναμη και είναι η βάση μας. Υπάρχει μια υγιής ΠΑΕ και ΚΑΕ και αυτή είναι μια βοήθεια και για εμάς. Και πάλι όμως το έλλειμα είναι πολύ μεγάλο που το συμπληρώνει κάθε χρόνο ο κος Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να φέρουμε κοντά μας κάποιους επιφανείς φίλαθλους του Ολυμπιακού για να βοηθήσουμε το σύλλογό μας που έχει μεγαλώσει πολύ. Από σήμερα θα είναι στο τμήμα βόλεϊ ανδρών ο κος Πέτρος Μαντούβαλος ως πρόεδρος και υποστηρικτής, επιφανής φίλαθλος και Πειραιώτης. Προσωπικά τον ξέρω χρόνια, δεν είχα καμία αμφιβολία του τι είναι για τον Ολυμπιακό, είναι μαχητής εδώ και χρόνια και έχουμε τη σιγουριά ότι το ίδιο θα κάνει και όσο θελήσει να είναι κοντά μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι δυνατός. Είμαστε σίγουροι ότι η αρωγή του θα είναι αυτή που επιθυμούμε όλοι», ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος έθεσε τους στόχους και έστειλε μήνυμα και σε άλλους επιφανείς φίλαθλους του Ολυμπιακού.

inner

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Κουντούρη για τα καλά του λόγια, τον πρόεδρο με την προσφορά και την αγάπη και το νοικοκύρεμα που έχει δώσει στον Ολυμπιακό που επάξια έχει κατακτήσει τα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας και πανευρωπαϊκά. Κυρίαρχο ρόλο έχουν οι φίλαθλοι, οι αθλητές μας και οι διοικήσεις. Κρίκος σε αυτή την αλυσίδα, την αλυσίδα της αγάπης, της προσφοράς, του ήθους, του πάθους, της δύναμης αλλά και της τρέλας που έχει η ιδέα του Θρύλου μας, είναι βέβαια κα το τμήμα του βόλεϊ στο οποίο πλέον έχω την υψίστη τιμή και χαρά να ηγούμαι. Γνωρίζετε ότι είμαι Πειριαώτης, αγαπώ και βιώνω την πόλη μου όπως και την πορεία του Ολυμπιακού μέσα στον οποίο γεννήθηκα και αυτό που κορυφαία δίνει δύναμη είναι οι τροφοδότες της οικονομικής ζωής του. Δεν γίνεται σε μια τέτοια διαδρομή, με τέτοιο ανταγωνισμό να μην υπάρχει ενίσχυση. Εδώ να μου επιτρέψετε να εξάρω και να ευχαριστήσω την ηγετική μορφή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να τονίσω την άριστη σχέση που έχουμε και με την ΚΑΕ και τους κους Αγγελόπουλους. Ο Ολυμπιακός είναι αγάπη, είναι πάθος, είναι πίστη και όλα αυτά μέσα στη δική μου ψυχή είναι δεδομένα και αυτό δίνει τη δύναμη και σε εμένα.

Στόχοι μας είναι η πειθαρχία που υπήρχε και υπάρχει να συνεχιστεί. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να είναι παντού κυρίαρχος. Και εδώ στο βόλεϊ, όπως είμαστε κυρίαρχοι και αήττητοι, έτσι να συνεχίσουμε. Πνεύμα νικητού και αθλητική κυριαρχία, κυριαρχία ήθους, δύναμης και αγωνιστικότητος σε κάθε γήπεδο, μέσα και έξω.

Σε αυτή την προσπάθεια καλώ και άλλους, όχι μόνο επιφανείς Πειραιώτες, αλλά και άλλους επιφανείς φίλους του Ολυμπιακού. Σε μία προσπάθεια που είναι ελκυστική και από πλευράς δυνατοτήτων, προσωπικοτήτων, νικών, δύναμης και προοπτικής. Αυτόν τον Ολυμπιακό γνωρίζω, αγαπώ και θα πορευτούμε στις επόμενες νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x