Βόλεϊ

Νέος προπονητής της Ανόρθωσης ο Χριστοφιδέλης!

Η ομάδα της Ανόρθωσης θα είναι η πρώτη στην προπονητική καριέρα του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Μόλις έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση σε ηλικία 42 ετών, ο πρώην ακραίος των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησιάς, θα ξεκινήσει την καριέρα του ως προπονητής από τον πάγκο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ΄ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησιάς .
Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας , 9 Κύπελλα , 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γραφείο Τύπου Πετόσφαιρας».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x