Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ...γούρικη «πρώτη» ΝΕΡΙΤ για Ολυμπιακό!

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους έχει σαν αποτέλεσμα τα αυτονήτα τηλεοπτικά πανηγύρια ΝΕΡΙΤ και Nova ενόψει της συνέχειας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά όχι μόνο αυτών...

Η ΝΕΡΙΤ που αποδείχτηκε ...γούρικη για τον Ολυμπιακό στην πρώτη της τηλεοπτική παραγωγή αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ θα σημείωσε σίγουρα υψηλότατη τηλεθέαση, αλλά αυτό είναι το ένα σκέλος των πανηγυρισμών των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης.

Το άλλο έχει να κάνει με την άρτια δουλειά που έκαναν τόσο οι τεχνικοί, όσο και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ανέλαβαν περιγραφή και ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου. Πολύ καλός ήταν και ο Πέτρος Μίχος που βρίσκονταν στον σχολιασμό, σε μία βραδιά που κύλησε όπως ακριβώς περίμεναν οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ.

Το ενδιαφέρον για τη συνέχεια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ «απογειώνεται» τόσο για τη ΝΕΡΙΤ, όσο και για τη Nova που θα έχει την επόμενη μετάδοση, του τέταρτου αγώνα των Πειραιωτών στην φάση των ομίλων, μετά από δύο σερί μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ (έδειξε και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε).

Ε, και ασφαλώς χαρούμενοι νιώθουν και στον ΟΤΕ που πριν λίγο καιρό απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης τριετίας (2015-18). Με κάτι τέτοια αποτελέσματα είναι και αυτό λογικό να συμβαίνει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x