Πόλο

Νικάει και βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός

Την Μπρέσια υποδέχεται την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στις 18:45 για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και με νίκη ίσως εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο φάιναλ 6 και βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, και θα βγουν οριστικά πρώτοι αν νικήσουν την ιταλική ομάδα και χάσει η Μπαρτσελονέτα από την αδιάφορη Ορβοσι.

Ο Θοδωρής Βλάχος πήρε στην αποστολή τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως: «Αύριο, με αντίπαλο την Μπρέσια, καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απέναντι σε μια ιταλική, ιδιαίτερα σκληρή ομάδα. Περιμένω οι παίκτες μου να παίξουν πιο ελεύθερα και πιο δυναμικά, έχοντας αποβάλει το άγχος της πρόκρισης στη Γένοβα. Περιμένουμε ένα γεμάτο Παπαστράτειο. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας μεταδώσει τον παλμό και το πάθος για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x