Betmasters

Νίκες «χρυσάφι» για Νεπτούνας και Φενέρ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τις νίκες Λιθουανών και Τούρκων για την έκτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο δεύτερος γύρος στα τέσσερα γκρουπ της διοργάνωσης αρχίζει, με τρεις ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός) να είναι οι μόνες με το απόλυτο 5-0. Γενικά οι διαφορές δεν είναι μεγάλες μεταξύ των περισσότερων συλλόγων, γι΄ αυτό και τα χάντικαπ είναι λογικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Στον τρίτο όμιλο ο «άσος» της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στους Καταλανούς είναι ένα σημείο που αξίζει ρίσκο, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται, μόλις, στο 1-4 και να ψάχνουν τη μία νίκη που θα τους βοηθήσει να συνέλθουν και να καλύψουν κυρίως την ήττα στην Πολωνία από την Τούρουβ.

Ως τώρα μόνο τον Παναθηναϊκό έχουν κερδίσει και ποντάρουν στην προσθήκη του Μπο ΜακΚάλεμπ (θα είναι διαθέσιμος σύμφωνα με το ρεπορτάζ), αλλά και στην όποια χαλαρότητα του 5-0 μπορεί να έχουν οι φιλοξενούμενοι για κάτι καλό. Με το +6,5 στη δυνατή τους έδρα μάς δίνουν ένα σημείο. Στον τέταρτο όμιλο η Νεπτούνας δείχνει ένα καλό πρόσωπο στη Λιθουανία, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό κι αυτό δύσκολα στην παράταση. Η αναγκαστική προσθαφαίρεση Χάμιλτον-Μπέγκιτς στη Λαμποράλ μάλλον την αποδυναμώνει και ο λόγος που δίνεται έστω και προφανές φαβορί δεν είναι ευδιάκριτος. Ο «άσος» θα είναι η επιλογή μας.

Στο τρίο γκρουπ, επίσης, όσο ο Γκάουντλοκ είναι στη δαιμονιώδη αυτή κατάσταση και η Μιλάνο ψάχνεται χωρίς να παρουσιάζει σταθερότητα, η Ούλκερ/Φενέρ είναι λογικό φαβορί για την επικράτηση. Παίρνουμε το σημείο με το χάντικαπ του +1,5 πόντου στους Ιταλούς για καλύτερη απόδοση, μια και με «διπλό» οι Τούρκοι αποκτούν διαφορά ασφαλείας από την Αρμάνι. Συμπληρωματικά το «διπλό» της Έφες απέναντι στην Ούνιξ Καζάν παίζεται, μια και η αποπομπή Πεδουλάκη και η πρόσληψη Πασούτιν δεν μπορεί ν΄ αλλάξει πολλά και άμεσα στη ρώσικη ομάδα, η οποία είναι δομημένη για να σουτάρει και να παίζει ενστικτώδες μπάσκετ. Λίγο σοβαρή να είναι η Αναντολού θα το παλέψει καλά το παιχνίδι και τουλάχιστον θα υπερασπιστεί το +3,5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
734. ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ – ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ (+3,5): 2 (1,80)
735. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+1,5) – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ: 1 (1,75)
738. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (+6,5) – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1 (1,80)
741. ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (+1,5) – ΟΥΛΚΕΡ/ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x