Μαχητικά Αθλήματα

Νίκη του Λοματσένκο – Αποχώρησε ο Ριγκοντό στον 6ο γύρο!

Στη μεγάλη μάχη των southpaw μεγάλος νικητής ήταν ο Λοματσένκο με τον Ριγκοντό να επικαλείται τραυματισμό στο αριστερό του χέρι και να αποχωρεί. Τρομερές δηλώσεις από τον Ουκρανό...

Και ο καλύτερος sawthpaw (της νέας εποχής) είναι ο... Βασίλ Λοματσένκο. Ο Ουκρανός ήταν ο μεγάλος νικητής της πολυαναμενόμενης μάχης των «αριστερόχειρων» απέναντι στο Ριγκοντό με τεχνικό νοκ—άουτ.

Ο Κουβανός αποχώρησε στον έκτο γύρο επικαλούμενος τραυματισμό στο αριστερό του χέρι, ψηλά στον ώμο, ωστόσο με τον Λοματσένκο να είναι μέχρι τότε κλάσεις ανώτερος από τον αντίπαλό του. Η πίεση του Ουκρανού ήταν πολύ μεγάλη, πήρε και τους πέντε γύρους που έγιναν με ένα υπέρ του σκορ 339-179, μόνο στους πρώτους τρεις γύρους, βασιζόμενος σε κλασικούς συνδυασμούς και κυρίως στο διπλό-δεξί (double jab) ακολουθημένο από ένα «βαρύ» αριστερό.

Ο Ριγκοντό ο οποίος αποδέχθηκε να ανέβει δύο κατηγορίες κιλών για να γίνει η μάχη με τον Λοματσένκο άρχισε να παραπονιέται για ενοχλήσεις στο αριστερό του χέρι από τον δεύτερο γύρο, φτάνοντας στο σημείο, η γωνία του να κάνει γνωστό ότι αποχωρεί λόγω του τραυματισμού του, εκτιμώντας ότι πρόκειται για «ράγισμα».

«Έχασα αλλά αυτό συνέβη γιατί ένιωθα πόνους στο χέρι μου. Είναι ένας αρκετά τεχνικός πυγμάχος, αρκετά γρήγορος, δυνατός και εκρηκτικός. Ωστόσο εγώ θα επιστρέψω. Θα αποθεραπευτώ και θα παίξω με όλους», είπε ο Ριγκοντό.

«Νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξω το όνομα μου σε No-mas-chenko... Δεν πιστεύω ότι αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη γιατί ο Ριγκοντό αγωνίστηκε σε μια κατηγορία που δεν είναι η φυσική του. Είναι ένας εξαιρετικός πυγμάχος. Με τρομερά χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Λοματσένκο κερδίζοντας τις εντυπώσεις...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x