Βόλεϊ

Νίκησε και πάει… τελικό με Κηφισιά ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού κέρδισε 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό για το Λιγκ Καπ και την Κυριακή θα διεκδικήσει την πρωτιά-πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι στην Κηφισιά.

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν 2019-2020 στον θεσμό του Λιγκ Καπ μπροστά σε 200 φιλάθλους του στο Ζηρίνειο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ (19-25, 25-6, 25-21, 25-18) και την Κυριακή στις 8.30μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Κηφισιά και ο νικητής θα περάσει απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης (διπλοί ημιτελικοί-διπλοί τελικοί).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ημιτελικά θα περάσει και ο καλύτερος δεύτερος των ομίλων.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν τα μισά του πρώτου σετ το σκορ ήταν ισόπαλο 10-10 και τελικά το έχασε το «τριφύλλι» με 19-25.

Το δεύτερο σετ πάντως μετατράπηκε σε… τυπική διαδικασία και οι παίκτες του Παναθηναϊκού το κατέκτησαν πανεύκολα με 25-6, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ!

Σε ότι αφορά το τρίτο σετ οι «πράσινοι» είχαν και πάλι τον πλήρη έλεγχο και παρότι δυσκολεύθηκαν εν τέλει το κατέκτησε με 25-21 κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι το πάνω χέρι και το κατέκτησε με 25- 18.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε: «Για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο ματς για φέτος και σίγουρα είχαμε κάποια στοιχεία που κρατάμε και κάποια άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο αυριανό ματς με την Κηφισιά. Ανεξαρτήτως θεσμού και διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός μπαίνει πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x