Μαχητικά Αθλήματα

Νικητής ο Ουάιτ στο... θρίλερ κόντρα στον Πάρκερ (video)

Μετά από ένα αγώνα... θρίλερ, που κρατούσε τους θεατές καθηλωμένους επί 12 γύρους, ο Ντίλιαν Ουάιτ κέρδισε τον Τζόσεφ Πάρκερ.

Στην κατάμεστη «London's O2 Arena» ο Ντίλιαν Ουάιτ μετά από 12 σκληρούς γύρους γεμάτους σασπένς κατάφερε να κερδίσει τον Τζόσεφ Πάρκερ σε έναν αγώνα που... έκοψε την ανάσα όλων όσων τον παρακολούθησαν.

Στην αρχή της αναμέτρησης ο Πάρκερ φαινόταν πιο αποφασισμένος καθώς έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες. Στον δεύτερο όμως γύρο τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μετά από ένα αμφισβητούμενο νοκ νταουν που πέτυχε ο Ουάιτ στον Πάρκερ.

Στους επόμενους γύρους ο Ουάιτ προσπαθούσε να αποσυντονίσει τον Πάρκερ και να τον κουράσει δημιουργώντας πρόβλημα στο ρυθμό του.

Στον ένατο γύρο ο Τζαμαϊκανός κατάφερε ένα νοκ νταουν στον Πάρκερ μετά από ένα γρήγορο και δυνατό hook στο σαγόνι. Ο Νεοζηλανδός κατάφερε να βρει τις δυνάμεις του και να σηκωθεί από το καναβάτσο.

Τους επόμενους δυο γύρους τους κέρδισε όπως φάνηκε ο Πάρκερ καθώς ήταν πιο επιθετικός και δεν τον είχε καταβάλλει τόσο πολύ η κούραση.

Στον δωδέκατο γύρο παραλίγο να γίνει η ανατροπή της βραδιάς καθώς ο Πάρκερ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πιέζοντας χωρίς σταματημό τον Ουάιτ ο οποίος προσπαθούσε να κρατηθεί όρθιος, ενώ βρέθηκε και στο καναβάτσο λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι. Το καμπανάκι χτύπησε και ο Ντίλλιαν Ουάιτ γλίτωσε.

Ο Τζαμαϊκανός κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με ομόφωνη απόφαση, ενώ λίγο πριν κατέβουν και οι δυο πυγμάχοι από το ρινγκ αντάλλαξαν όμορφα λόγια και έδωσαν τα χέρια.








Επιμέλεια: Νικολέττα Γκαρέτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x