Βόλεϊ

Νικολάκης: «Να μας στηρίξει ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Την συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, προκειμένου να σηκώσει η ομάδα το τρόπαιο στον τέταρτο τελικό, ζήτησε ο Γιάννης Νικολάκης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ΑΕΚ.

Στην πίεση που άσκησε ο κόσμος της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στην συμπαράσταση που πρέπει να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών στάθηκε ο Γιάννης Νικολάκης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Ξέραμε ότι ο κόσμος θα ήταν πιεστικός, αλλά αυτό που είχε σημασία για εμάς ήταν να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας κι αφού το καταφέραμε αυτό πιέσαμε στο σερβίς και χαλάσαμε την υποδοχή της ΑΕΚ κι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο ερυθρόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για το μπρέικ, τώρα έχουμε τρεις ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Κάνω έκκληση στον κόσμο να είναι κοντά μας όπως έχει κάνει σε αρκετές περιπτώσεις φέτος. Πιστεύω ότι γλυκάθηκε από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και θα είναι κοντά μας για να μας στηρίξει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x