Κώστας Νικολακόπουλος

41 λέξεις από την Επιτροπή της FIFA, που τα λένε όλα για την ΕΠΟ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από το sport-fm.gr το κομμάτι της επιστολής της Επιτροπής της FIFAπου δείχνει πολλά για την ΕΠΟ.

• Μία παράγραφος της επιστολής του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει ορίσει η FIFA, τα λέει όλα για την ΕΠΟ.

• Γράφει λοιπόν ο Χέρμπερτ Χούμπελ προς την Επιτροπή Ομοσπονδιών της FIFA: «Την 1η Φεβρουαρίου 2018, στην προσπάθεια της να συνδράμει στη συνολική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, η Επιτροπή Παρακολούθησης εξέδωσε μία σειρά συστάσεων προς την ΕΠΟ και ζήτησε την πλήρη υλοποίηση τους. Μέχρι σήμερα, η πλειονότητα αυτών δεν έχει ληφθεί υπόψιν».

• Λένε δηλαδή μέσα σε 41 λέξεις οι άνθρωποι της FIFA, τι; Ότι έχουμε πει στην ΕΠΟ εδώ και δύο ολόκληρους μήνες να κάνει κάποια πράγματα κι αυτή τα περισσότερα από αυτά όχι δεν τα έχει πραγματοποιήσει, αλλά δεν τα έχει λάβει καν υπόψιν της!!!

• Διαβάζουμε το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ την 1η Φεβρουαρίου: «Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με τη συμπλήρωση 6 μηνών παρουσίας της Monitoring Committee στην Ελλάδα, παρέδωσε εκ μέρους της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την Ε.Ε. υπόμνημα που περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και σειρά προτάσεων με στόχο «την βελτίωση των διαδικασιών στα πρότυπα της FIFA και της UEFA. Στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα».

• Η μοναδική σύσταση, από αυτές τις οποίες έκανε η FIFA, που μνημονεύεται στο δελτίο Τύπου της ΕΠΟ είναι η προσθήκη δύο ακόμη μελων από το εξωτερικό στην ΚΕΔ. Προσέξτε, αυτά 1η Φλεβάρη. Ακριβώς ένα μήνα μετά, 1η Μάρτη, ανακοινώθηκε η προσθήκη του Ισπανού Φερνάντεζ Μάριν στην ΚΕΔ. Ένα μήνα μετά…Και σήμερα, δυο μήνες μετά, ακόμη δεν υπάρχει προσθήκη και δεύτερου μέλους από το εξωτερικό στην ΚΕΔ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x