Κώστας Νικολακόπουλος

Τώρα θα έχει πλάκα

Χρωστάω κάτι, αφού είχα… δεσμευτεί ότι θα επανέλθω, λόγω επικαιρότητας, μετά το παιχνίδι της Τούμπας. Πλέον, ο Παναθηναϊκός ξαναπήγε τη διαφορά στους επτά πόντους και το πρωτάθλημα έγινε πιο ενδιαφέρον, θα έχει πιο μεγάλη πλάκα, καθώς έχουμε την επόμενη αγωνιστική Άρης-Ολυμπιακός και ΠΑΟ-ΑΕΚ και τη μεθεπόμενη αγωνιστική το Ολυμπιακός-ΠΑΟ.

• Χρωστάω κάτι, αφού είχα… δεσμευτεί ότι θα επανέλθω, λόγω επικαιρότητας, μετά το παιχνίδι της Τούμπας. Πλέον, ο Παναθηναϊκός ξαναπήγε τη διαφορά στους επτά πόντους και το πρωτάθλημα έγινε πιο ενδιαφέρον, θα έχει πιο μεγάλη πλάκα, καθώς έχουμε την επόμενη αγωνιστική Άρης-Ολυμπιακός και ΠΑΟ-ΑΕΚ και τη μεθεπόμενη αγωνιστική το Ολυμπιακός-ΠΑΟ.

• Κατά τ' άλλα, δεν αλλάζει τίποτα απ' όσα είχα γράψει νωρίτερα, στην ουσία του κομματιού.

• Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι στους 7 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, οπότε όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και οι φτωχές νίκες ακόμη και στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε, μην είμαστε υποκριτές: το πρωτάθλημα μετράει πάνω απ' όλα.

• Εγώ, το παιχνίδι με την Ξάνθη το φοβόμουν πολύ. Οπότε, δεν γκρινιάζω πολύ για το τελικό 1-0, που θα μπορούσε να ήταν εύκολα και 3-0 ή, άντε 3-1. Και το φοβόμουν γιατί ο Ολυμπιακός προέρχονταν από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, που δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, αλλά κι έφερε και κούραση (ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και χωράφι το τερέν στην Τούμπα).

• Το φοβόμουν γιατί η Ξάνθη πάντοτε στις επισκέψεις της στο λεκανοπέδιο είναι «παγίδα» για τον Ολυμπιακό, ενώ ειδικά αυτή την εποχή είναι πολύ πιο επικίνδυνη εκτός έδρας παρά εντός! Στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της εκτός Θράκης είχε μία ισοπαλία, τρία διπλά και την ήττα στο 82' στην Τούμπα…

• Και μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία του παιχνίδια πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη ήταν 2-2 μέχρι το 85' με τον Πανσερραϊκό (τελικό 4-2) και 1-0 μέχρι το 83' με τον Ηρακλή (τελικό 2-0).

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x