Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Γκρίμπιτς ναι, ο Χαβίτο όχι

Όχι ότι είναι έτοιμος για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά αυτός ο Γκρίμπιτς δείχνει καλύτερος του άλλου έξω δεξιά, του Χαβίτο στα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού.

• Όχι ότι είναι έτοιμος για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά αυτός ο Γκρίμπιτς δείχνει καλύτερος του άλλου έξω δεξιά, του Χαβίτο στα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού.

• Κι όχι μόνο επειδή έβαλε το πρώτο γκολ με τους Πολωνούς και το….μισό γκολ σήμερα με τους Βέλγους. Αλλά γιατί δείχνει να μπορεί να κάνει αυτές τις δύο τρεις ενέργειες μέσα στο παιχνίδι, που κάνουν τη διαφορά.

• Θυμηθείτε ότι πριν το γκολ του Τζιμπούρ, είχε άλλη μία καλή προσπάθεια, που έφερε σέντρα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε άλλο γκολ του Τζιμπούρ.

• Αντίθετα, ο Χαβίτο ναι μεν είναι δραστήριος, αλλά χωρίς ουσία. Πάντως, κακός παίκτης, όσο φαίνεται σε τούτα τα ματς, δεν είναι. Τον έχει επηρεάσει η απραξία έξι μηνών. Σε αυτή τη φάση, πάντως, δεν είναι καλά.

• Ο άλλος Γιούγκο, ο Κάταϊ, μοιάζει εντελώς ανέτοιμος αυτή τη στιγμή. Ακόμη κι εκεί που έπρεπε να εκμεταλλευθεί το λάθος και να σκοράρει, δεν τα κατάφερε.

• Και να σκεφθεί κανείς ότι εκείνος ο Μιλούνοβιτς της Βάρεγκεμ, είναι κι αυτός Σερβάκι και μάλιστα σχεδόν ένα χρόνο πιο μικρό και χωρίς καν συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας, από το οποίο τον απέκτησε η Βάρεγκεμ το καλοκαίρι. Κι όμως αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα του Ολυμπιακού.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x