Κώστας Νικολακόπουλος

Αν είναι τεστ ο Άρης για τον Ολυμπιακό; Και μεγάλο μάλιστα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία πρώτη προσέγγιση του αγώνα Ολυμπιακός –Άρης και εξηγεί γιατί βλέπει ντέρμπι!

• Βλέποντας τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τη Λαμία και τον Απόλλωνα…Και βλέποντας τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ…Θα σκέφτεσαι διάφορα πράγματα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη…

• Για να είναι όλα κατανοητά, ο Άρης εδώ και πέντε εβδομάδες, από τις 31 Γενάρη, έχει διαδοχικά…

Νίκη στην Ξάνθη με 1-0, έχοντας και δοκάρι. Στα Πηγάδια, όπου ο Ολυμπιακός φέτος δεν κέρδισε ούτε σε πρωτάθλημα, ούτε σε Κύπελλο.

Νίκη επί του ΠΑΣ στο Χαριλάου με 1-0.

Νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα 3-0, με το σκορ 2-0 στο 23’ (και με δοκάρι).

Ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο Χαριλάου 1-1, παίζοντας όμως με 10 παίκτες μόλις από το 11ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μπάσα.

Ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 1-1.

Νίκη επί της ΑΕΚ στο Χαριλάου με 2-0, έχοντας και δύο δοκάρια.

• Σούμα: τέσσερις νίκες με μηδέν παθητικό και δύο ισοπαλίες 1-1, στη μία παίζοντας επί 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο και στην άλλη μέσα στην Τούμπα, στην έδρα του ΠΑΟΚ όπου εδώ και μία διετία ο Άρης είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει πάρει αποτέλεσμα.

• Αν είναι τεστ για τον Ολυμπιακό ο Άρης; Και μεγάλο μάλιστα!

• Πράγματι ο Άρης έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού: Όλα αυτά τα αποτελέσματα (έξι) τα έκανε μέσα σε ένα μήνα, παίζοντας τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο, αφού δεν είχε υποχρεώσεις καν στο Κύπελλο κι έτσι δεν έπαιζε μεσοβδόμαδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός σε αυτό το ίδιο διάστημα έδωσε όχι έξι, αλλά 10 παιχνίδια!!!

• Από την άλλη, ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη και έστω για πρώτη φορά μετά από…ατελείωτες εβδομάδες δεν είχε αυτή τη φορά αγώνα Τετάρτη η, Πέμπτη.

• Εγώ βλέπω μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x