Κώστας Νικολακόπουλος

Αυτό με τον Φορτούνη σπάνια το βλέπουμε…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο λόγια για την τιμωρία και την στάση του Φορτούνη.

· Δεν πήρε ιδιαίτερη έκταση στον Τύπο η στάση που κράτησε ο Φορτούνης στην απολογία του για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

· Κι όμως σήμερα έγινε κάτι που σπάνια το βλέπουμε από ένα σύλλογο και από ένα ποδοσφαιριστή του. Δεν είχαμε ούτε πρόθεση του Ολυμπιακού να πάρει αναβολή για να «τραβήξει» η υπόθεση, αλλά ούτε και διάθεση του Ολυμπιακού ή του Φορτούνη να διαφοροποιηθούν από την πραγματικότητα.

· Όχι απλά δεν ακούσαμε τίποτα…χαριτωμένο, του στιλ, «το μόνο που είπε ήταν, έτσι σας νικάω» (γιατί, μήπως δεν έχουμε ακούσει και χειρότερα;), αλλά ούτε καν διατυπώθηκε η παραμικρή δικαιολογία για την επιπόλαιη συμπεριφορά του αρχηγού του Ολυμπιακού (π.χ. για τις ύβρεις της εξέδρας στον κολλητό του, τον Λάζαρο κλπ, κλπ).

· Η δήλωση του Φορτούνη μέσω του δικηγόρου του κλαμπ ήταν ξεκάθαρη: «Αυτό που είδα στο βίντεο δεν μου άρεσε. Δεν ήμουν εγώ. Η συγνώμη μου είναι ειλικρινής και θα υποστώ τις συνέπειες». Και τις υπέστη τις συνέπειες, αφού θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με την ελπίδα βέβαια η απουσία του να μην κοστίσει στον Ολυμπιακό…

· Ο Φορτούνης, που σημειωτέον από την επομένη κιόλας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός είχε ζητήσει συγνώμη μέσω δήλωσης του στον «Πρωταθλητή», ουσιαστικά αναγνώρισε το λάθος του-γιατί ήταν λάθος αυτό που είχε κάνει, να μην σταματήσει τον πανηγυρισμό του στη χειρονομία που παρέπεμπε σε «σιωπή» στην εξέδρα (αν κι αυτό εγώ νομίζω ότι δεν είχε κανένα νόημα) και μίλησε πλέον σαν αρχηγός του Ολυμπιακού.

· Το επόμενο βήμα είναι να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος. Ένα γκολ εκτός έδρας μπορείς να το πανηγυρίσεις με «χίλιους» άλλους τρόπους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x