Κώστας Νικολακόπουλος

Αυτούς τους «4» δεν τους βγάζει ποτέ ο Μαρτίνς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr τα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει των δύο επόμενων αγώνων, βγάζοντας συμπέρασμα…

• Οι χθεσινές πληροφορίες από το Ρέντη, όπως τις μεταφέραμε το βράδυ στο ραδιόφωνο, λένε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να διατηρήσει στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, τους Ομάρ, Ποντένσε, Σεμέδο και Γκιγέρμε.

• Εφόσον επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επιλογή, τι σημαίνει; Πολύ απλά ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, αυτή την τετράδα δεν την αλλάζει με τίποτα! Δεν τους βγάζει ποτέ αυτούς τους τέσσερις παίκτες!

• Βλέπετε, τόσο ο Ομάρ, όσο και οι Ποντένσε, Γκιγέρμε έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής και στα 11 επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της σεζόν! Έντεκα στα έντεκα έχουν, με τον Ομάρ μάλιστα να μην έχει λείψει ούτε λεπτό, τον Γκιγέρμε να έχει γίνει δύο φορές αλλαγή (μία στο 89’ και μία στο 84’…) και τον Ποντένσε να έχει γίνει αλλαγή έξι φορές (αλλά τις πέντε στο 89΄, στο 82΄, στο 83΄, στο 85’ και στο 88’!). Ο δε Σεμέδο έχει χάσει δύο παιχνίδια, μόνο και μόνο λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τέλη Αυγούστου, όταν τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 65’ του αγώνα στην Κράσνονταρ, μοναδικού που δεν έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

• Κοινώς, ο Μαρτίνς θεωρεί αυτή την τετράδα, και φυσικά τον Σα κάτω από τα δοκάρια, ως την βάση του Ολυμπιακού. Πάνω σε αυτούς θεωρεί ότι πρέπει να στηρίζεται η ομάδα. Όλους τους άλλους τους αλλάζει. Τον Τσιμίκα με τον Κούτρη…Τον Μεριά με τον Σισέ η, τον Μπα η, τον Αβραάμ…Τον Μπουχαλάκη με τον Καμαρά…Τον Γκερέρο με τον Ελ Αραμπί…Τον Μασούρα με τον Ραντζέλοβιτς η, τον Σουντανί…Ακόμη και τον Βαλμπουενά με τον Σουντανί η, τον Μπενζιά…

• Αλλά οι Ομάρ, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Ποντένσε, μαζί με τον Σα, δεν βγαίνουν ποτέ! Είτε σε Ευρώπη, είτε σε Ελλάδα. Είτε σε πιο εύκολα, είτε σε πιο δύσκολα παιχνίδια…

• Παρεμπιπτόντως, ο Μαρτίνς φαίνεται ότι ακολουθεί και τώρα το παράδειγμα των αγώνων με Αστέρα-Κράσνονταρ, που κι εκείνοι είχαν γίνει Σάββατο-Τρίτη, επίσης ο πρώτος εντός κι ο δεύτερος εκτός έδρας, όπως τώρα έχει ο Ολυμπιακός Σάββατο τη Λαμία εντός έδρας και Τρίτη το Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας.

• Και τότε λοιπόν, ο Μαρτίνς είχε αλλάξει έξι παίκτες στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, βάζοντας Σισέ, Κούτρη, Καμαρά, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, βαστώντας τους Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, μασούρα, Γκερέρο για το παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως τώρα βάζει Μπα, Κούτρη, Καμαρά, Σουντανί, Ελ Αραμπί (με υποψήφιο και τον Μπενζιά), βαστώντας τους Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Γκερέρο (ενδεχομένως και τον Βαλμπουενά;).

• Μακάρι για τον Ολυμπιακό τα αποτέλεσμα να είναι τα ίδια με Λαμία κι Ερυθρό Αστέρα, όπως τότε με Αστέρα και Κράσνονταρ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x