Κώστας Νικολακόπουλος

Βρουσάι και Λάμπρου στα πέντε μεγάλα ταλέντα της Ολλανδίας

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στέκεται μέσα από το sport-fm.gr στα δύο μεγάλα ταλέντα μας που διαπρέπουν στην Ολλανδία.

· Να λοιπόν που δύο νεαροί κυνηγοί που ανήκουν στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ θεωρούνται αυτή την στιγμή από τους πιο hot ταλαντούχους παίκτες του ολλανδικού πρωταθλήματος!

· Η ολλανδική ιστοσελίδα “voetbalkrant.com” έφτιαξε μία μικρή λίστα από πέντε παίκτες του ολλανδικού πρωταθλήματος, που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τις μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας και συμπεριέλαβε σε αυτή την πεντάδα, τόσο τον Μάριο Βρουσάϊ του Ολυμπιακού, όσο και τον Λάζαρο Λάμπρου του ΠΑΟΚ, που παίζουν δανεικοί στη Βίλεμ και στη Φορτούνα αντίστοιχα!

· Για τον 20χρονο Βρουσάϊ αναφέρει ότι παρότι πήγε στην Ολλανδία μόλις τον Γενάρη έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει, με τα τέσσερα γκολ και τις πέντε ασίστ στις 12 συμμετοχές του στην 8η στη βαθμολογία Βίλεμ, τονίζοντας ότι η Βίλεμ έχει οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό κι εκτιμώντας ότι μπορεί να τον πάρει και μετά να τον μεταπωλήσει με σημαντικό κέρδος.

· Για τον 21χρονο Λάμπρου γράφει ότι έχει εφτά γκολ και έξι ασίστ στο ενεργητικό του σε αυτές τις 22 εμφανίσεις του με τη Φορτούνα, παρότι η ομάδα από το Σίταρντ βρίσκεται μόλις στην 14η θέση της βαθμολογίας, σε ένα σύνολο 18 ομάδων, και τον χαρακτηρίζει ως μία πιθανή σπουδαία ευκαιρία, επισημαίνοντας ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2020.

· Να υπενθυμίσω ότι η Βίλεμ έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, όπου στις 5 του Μάη θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο φέτος Άγιαξ, με τον Βρουσάϊ στο μοναδικό παιχνίδι του στη διοργάνωση να έχει δύο ασίστ! Ο Λάμπρου στο Κύπελλο έχει με τη σειρά του ένα γκολ και δύο ασίστ στα τρία παιχνίδια στα οποία έχει λάβει μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x