Κώστας Νικολακόπουλος

Επτά πέναλτι, 12 βαθμοί στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση στο Κύπελλο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τι έχει συμβεί φέτος με τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

• Πολλά λέγονται κι ακούγονται μετά τα χθεσινά της Τούμπας. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν το λέω ειρωνικά-σέβομαι όλες τις απόψεις. Απλά για εμένα το πράγμα είναι απλό.

• Καταγράφεις πέντε πράγματα και τα λες όλα. Χωρίς να σχολιάσεις τίποτα. Δεν χρειάζεται. Απλά παραθέτεις γεγονότα. Τίποτα άλλο....

Παίζουν ΠΑΟΚ-Αστέρας στην Τούμπα και είναι 0-0 στο 58’. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και 1-0 (τελικό 1-0).

Παίζουν ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα (Κύπελλο) και είναι 0-0 στο 25'. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και 1-0 (τελικό 1-1), αποκλεισμός στη συνέχεια του Άρη από τη φάση τη φάση των ομίλων.

Παίζουν Άρης-ΠΑΟΚ στο Χαριλάου και το σκορ είναι 1-0 στο 36’. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ κι 1-1 (μετά δόθηκε και πέναλτι υπέρ του Άρη, που το έχασε, με τελικό σκορ 1-2).

Παίζουν ΠΑΟΚ-Λάρισα στην Τούμπα και το σκορ είναι 0-1 στο 45’. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (κι αποβολή παίκτη της Λάρισας) και 1-1 (τελικό 2-1).

Παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΣ στην Τούμπα και είναι 0-0 στο 38’. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και 1-0. Ισοφαρίζει ο ΠΑΣ και νέο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, που το χάνει (τελικό 2-1).

Παίζουν ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στην Τούμπα και το σκορ είναι 3-2 στο 116’, με τον Πανιώνιο να περνάει. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ 4-2 και περνάει ο ΠΑΟΚ.

• Κοινώς, επτά πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (όλα σε απολύτως καθοριστικό σημείο για στην εξέλιξη των αγώνων), ένα εις βάρος του και… τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, δηλαδή 12 βαθμοί (για την ακρίβεια 10, αφού δύο ματς ήταν στο 0-0), και μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

• Αυτά και έτερον ουδέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x