Κώστας Νικολακόπουλος

Επιτέλους να απονεμηθεί δικαιοσύνη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την ανάγκη να απονεμηθεί έστω τώρα δικαιοσύνη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

· Έστω τώρα, έστω δηλαδή στο φινάλε της σεζόν, ας αποδοθεί δικαιοσύνη σε μία υπόθεση τόσο σοβαρή, όπως το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που κρίνει ένα πρωτάθλημα.

· Γιατί προς το παρόν έχουμε δει τι συνέβη με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε, παρότι ο Ολυμπιακός το πήρε 3-0 άνευ αγώνα!!!…Κι έχουμε δει και τι συνέβη (αφαίρεση βαθμών) στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τι ΔΕΝ συνέβη (ουσιαστικά καμία τιμωρία) στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ, αν και στα τρία παιχνίδια είχαμε συμπλοκές οπαδών με Αστυνομικούς…

· Έστω τώρα, γιατί κάλλιο αργά παρά ποτέ, ας απονεμηθεί δικαιοσύνη, προς όλους.

· Ας γίνει μία σοβαρή και υπεύθυνη δικαστική έρευνα, όπως έγινε με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Κι ας μην διαγραφεί μετά στην επόμενη επιτροπή…

· Ας εξεταστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης. Ποιος πραγματικά ευθύνεται για τη διακοπή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ η, η ΑΕΚ (που εμφανίζεται να αρνείται να παίξει στα τελευταία λεπτά) και τι συνέπειες πρέπει πραγματικά να υποστεί ο ΠΑΟΚ για την εισβολή του Σαββίδη.

· Να αποδοθούν ευθύνες σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά, αφού πρώτα εξεταστούν όλα, δοθούν διευκρινήσεις από τους αξιωματούχους του αγώνα κλπ, κλπ.

· Δεν θα πώ εγώ ποιος φταίει. Αν φταίει για όλα ο ΠΑΟΚ, να τιμωρηθεί για όλα ο ΠΑΟΚ. Αν φταίει σε κάτι η ΑΕΚ, να τιμωρηθεί και η ΑΕΚ.

· Εδώ υπάρχουν δύο θέματα: αφενός μεν η εισβολή Σαββίδη, που είναι και το «εύκολο» κομμάτι της υπόθεσης, αφετέρου δε η διακοπή του αγώνα και η υπαίτια ομάδα για τη μη συνέχιση του, κάτι που θα κριθεί από την ένσταση του ΠΑΟΚ.

· Κι ας γίνει κάτι ξεκάθαρο: Άλλο η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, άλλο η υπόθεση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός υπήρξε τραυματισμός προπονητή, που έφερε τη μη έναρξη του αγώνα. Εδώ είχαμε διακοπή...Μην τα μπερδεύουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x