Κώστας Νικολακόπουλος

Φέτος στον Ολυμπιακό δεν θα γίνει του… Χάσι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr κάποια πράγματα από το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού.

• Aκούγονται πολλά ονόματα από την Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό-και τουλάχιστον έξι εφτά από αυτά όντως τα έχει βάλει στο τραπέζι ο Πέδρο Μαρτίνς.

• Πρώτον πρώτον είχε τον μέσο Ντανίλο. Ο Ολυμπιακός μίλησε απευθείας με την Μπράγκα (λόγω Βιάνα, Πάρντο, Φιγκέϊρας) κι η Μπράγκα, όπως έχω πει στο ράδιο εδώ και δύο εβδομάδες, ήταν ξεκάθαρη: είχε προσφορά 13 εκ. Ευρώ. Σήμερα βγήκε κι η ομάδα στην οποία υπογράφει, η Νις.

• Για τη μεσαία γραμμή έχει δώσει και το όνομα του Αντρέ Πεδρόσα της Σετουμπάλ, η οποία ζήτησε 2 εκ. Ευρώ. Λέγεται ότι υπάρχει εμπλοκή μίας εκ των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Μπράγκα, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο κι ο Ολυμπιακός είναι πιο ζεστός και πιο κοντά.

• Πρώτο στη λίστα για την άμυνα είχε τον Πεδράο. Εδώ η Γκιμαράες ζήτησε 6 εκ. Ευρώ. Υπερβολικά πολλά τα λεφτά. Το θέμα δεν έχει σβήσει, όμως είναι στάσιμο.

• Πρώτοι στη λίστα για την επίθεση ήταν οι Ντέϊβερσον (δεν τον δανείζει η Παλμέϊρας-τον κοστολογεί 5 εκ. Ευρώ) και Κλέμπερ (πολύ υψηλό συμβόλαιο ο ίδιος και προερχόμενος από τραυματισμό), ενώ εσχάτως προέκυψε κι ο Φαμπρίτσιο (τον θέλει κι η Μπράγκα, που είναι ανερχόμενη δύναμη στην Πορτογαλία).

• Τέλος πάντων, αλλού θέλω να καταλήξω. Ότι επειδή ακούγονται πολλά ονόματα, δεν σημαίνει κι ότι θα αποκτηθούν τόσοι πολλοί παίκτες από την Πορτογαλία-Πορτογάλο και Βραζιλιάνοι.

• Μετά από αυτό που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Χάσι, θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε επανάληψη της ίδιας ιστορίας. Τότε ο Ολυμπιακός είχε εμπιστευθεί σχεδόν με κλειστά μάτια τις υποδείξεις του προπονητή κι όχι μόνο έγινε βελγική παροικία (Προτό, Ένγκελς, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά), αλλά πήρε κι όσους άλλους παίκτες υποδείκνυε ο Κοσοβάρος (από τον Εμενίκε και τον Βούκοβιτς έως τον Τζούρτζεβιτς και τον Μίλιτς)-μιλάμε για εννιά μεταγραφές "δικές του»!!!

• Τέτοιο πράγμα, ούτε κατά διάνοια δεν το βλέπω στον φετινό Ολυμπιακό. Αντίθετα, βλέπω πιο ισορροπημένα πράγματα: δηλαδή προσθήκες από την ελληνική αγορά, από το σκάουτινγκ του συλλόγου και φυσικά κι από τη λίστα του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x