Κώστας Νικολακόπουλος

Η επιλογή του Λεμονή με τους εξτρέμ και τα νούμερα των συμβολαίων τους…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr τη διαχείριση του Λεμονή με τους ακραίους κυνηγούς του Ολυμπιακού.

***Δεν μπορεί να…κρυφτεί ότι ο Ολυμπιακός παίρνει φέτος λίγα πράγματα από τους εξτρέμ του. Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα από την επιλογή του Λεμονή να χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια τον…Ανδρούτσο σε θέση έξω αριστερά και σε ένα παιχνίδι τον…Φιγκέϊρας σε θέση έξω δεξιά…

***Νομίζω όμως ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πλέον καταλήξει στο πώς θα διαχειριστεί το θέμα που υπάρχει με τους ακραίους κυνηγούς του, όπως έδειξε η απόφαση του στο τελευταίο παιχνίδι να εμπιστευθεί στην αρχική ενδεκάδα τον Μάριν, ο οποίος έδειχνε εκτός πλάνων του.

***Φαίνεται λοιπόν ότι ο Λεμονής αυτό που θα κάνει είναι ανάλογα με τα παιχνίδια να επιλέγει και τους δύο πλαϊνους της επίθεσης του, ανάμεσα σε Πάρντο, Σεμπά, Καρσελά και Μάριν, με ενδεχόμενη και την σφήνα του Μπεν, όταν γινει 100% καλά.

***Θα κοιτάζει δηλαδή ο Λεμονής να συνδυάζει ποιότητες, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα. Σε εξάρτηση με το τι ζητάει περισσότερο, π.χ. θέλει πιο πολύ δημιουργία η, τρεξίματα, ψάχνεται πιο πολύ για το γκολ η, για κάλυψη όλης της πλευράς κλπ, κλπ.

***Τι έχουμε δει προς το παρόν από τους εξτρέμ του Ολυμπιακού (σε όλες τις διοργανώσεις)…
Ο Πάρντο έχει βάλει τέσσερα γκολ κι έχει φτιάξει τρία.
Ο Μάριν έχει βάλει δύο γκολ κι έχει φτιάξει πέντε.
Ο Καρσελά έχει βάλει ένα κι έχει φτιάξει ένα.
Ο Σεμπά έχει φτιάξει δύο.

***Δεν είναι…τίποτα, αλλά σίγουρα δεν είναι κι αυτά που θα περίμενε ο Ολυμπιακός. Και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα νούμερα των συμβολαίων τους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x