Κώστας Νικολακόπουλος

Η ικανότητα του Μασούρα και το γκάλοπ στην Ισπανία, που σαρώνει ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το ξεκίνημα του Μασούρα στον Ολυμπιακό και το το γκάλοπ της Marca για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

· Δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Μασούρα ότι τον πιστεύει. Μπορεί να μην τον έχει ακόμη χρησιμοποιήσει ως βασικό στα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς (στην Ξάνθη ξεκίνησαν οι Ναουέλ, Φετφατζίδης και στη Λιβαδειά οι Ποντένσε, Λάζαρος), όμως και στα δύο παιχνίδια τον πέρασε πρώτη αλλαγή, στο 61’ και στο 68’ αντίστοιχα.

· Από εκεί και πέρα, λογικό είναι να βγάζει κάποιο τρακ ακόμη στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών ο πρώην άσος του Πανιώνιου, αλλά φαίνεται σιγά σιγά να μπαίνει στο πνεύμα. Με τον Λεβαδειακό στην αρχή κόπηκε εύκολα στην αρχή και είχε μετά κι ένα κακό γύρισμα προς τα πίσω, αλλά έδειξε ότι έχει μία ικανότητα που μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ολυμπιακό να πάρει πράγματα από αυτό το παιδί.

· Ο Μασούρας λοιπόν πατάει περιοχή. Και μυρίζεται τις φάσεις. Το έκανε μία φορά, όμως στη σέντρα του Ποντένσε και διώξιμο του αμυνόμενου δεν του βγήκε το κοντρόλ. Το έκανε δεύτερη φορά και ο Γκερέρο δεν μπόρεσε να του περάσει σωστά την μπάλα. Το έκανε όμως και τρίτη φορά και ο Μπουχαλάκης του έδωσε την σωστή πάσα κι ο Μασούρας απείλησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος όμως τον νίκησε.

· Το είχαμε δει και στο ντεμπούτο του στην Ξάνθη, το καταλάβαμε και τώρα στη Λιβαδειά περισσότερο, ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Πλέον να περιμένουμε και να τελειώσει καλύτερα τις φάσεις που θα βρει, για να κάνει και γκολ και να πάρει και πάνω του, ώστε να κάνει και πιο επιτυχημένες προσπάθειες με την μπάλα σε επίπεδο ανάπτυξης επίθεσης, ντρίμπλας, σέντρας κλπ.

· Κατά τα άλλα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ένα γκάλοπ της πολύ μεγάλης ισπανικής εφημερίδας, της Marca, για την καλύτερη ομάδα σε κάθε χώρα! Εδώ.

· Και για την Ελλάδα σαρώνει ο Ολυμπιακός, που σε σύνολο (μέχρι αυτή την ώρα) 150.000 ψήφων παίρνει ποσοστό 63%, έναντι 26% του Παναθηναϊκού κι 11% της ΑΕΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x