Κώστας Νικολακόπουλος

Η μεγάλη πληγή του Ολυμπιακού ακόμη δεν έχει κλείσει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τον τρόπο που βραχυκυκλώνει ο φετινός Ολυμπιακός και εξηγεί γιατί αν συνεχίσει έτσι, δεν θα έχει τύχη ούτε στη μάχη του πρωταθλήματος.

· Ο Ολυμπιακός φέτος έχει μία μεγάλη πληγή στο παιχνίδι του. Και την έχει από το καλοκαίρι κιόλας-γιατί οι ομάδες το καλοκαίρι χτίζονται. Είναι δε προφανές ότι ο Ολυμπιακός δεν χτίστηκε καλά το καλοκαίρι.

· Διαφορετικά δεν εξηγείται το πώς είναι δυνατόν μία ομάδα από το πρώτο κιόλας, έως δυστυχώς και το τελευταίο παιχνίδι της, με το που δέχεται ένα γκολ βραχυκυκλώνει αμέσως μετά τόσο άσχημα και κάνει τόσα λεπτά να συνέλθει, που προλαβαίνει και δέχεται κι άλλο γκολ!

· Όλη η πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι τα γκολ που τα τρώει δύο δύο!!!
Με την Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη (2-3) στο 2’ (0-1) και στο 13’ (0-2)
Με τη Γιουβέντους στο Τορίνο (0-2) στο 69’ (0-1) και στο 80’ (0-2)
Με την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο (1-3) στο 61’ (0-2) και στο 64’ (0-3)
Με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα (1-3) στο 40’ (0-1) και στο 43’ (0-2)

· Αλλά μπορεί κάποιος να πει ότι τέλος πάντων στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τα μεγαθήρια και τα θηρία. Μα εδώ βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει την ίδια πληγή ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα!!! Δύο δύο τα τρώει κι εδώ τα γκολ…
Με την ΑΕΚ (2-3) στο 80’ (2-2) και στο 89’ (2-3)
Με τον Πανιώνιο (4-3) στο 83’ (2-3) και στο 84’ (3-3)

· Μήπως άραγε είναι τυχαίο; Μα εδώ είναι το πιο επώδυνο! Σε κάθε παιχνίδι, ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ αμέσως μετά το ένα που τρώει, κινδυνεύει άμεσα να το φάει!

Στο 68’ ισοφάρισε το Σάββατο ο Λεβαδειακός, στο 71’ έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί 1-2, αλλά ο Προτό νίκησε τον Γιακουμάκη.

Στο 84’ μείωσε 1-2 ο Αστέρας στο Κύπελλο, στο 85’ ο Δουβίκας αστόχησε σε εξ επαφής κεφαλιά για το 2-2.
Στο 43’ ισοφάρισε η Ξάνθη, στο 45’ ο Γέντρισεκ θα έκανε το 1-2 αλλά τον νίκησε ο Καπίνο.
Στο 71’ μείωσε 1-2 η Λάρισα, στο 73’ ο Καπίνο έσωσε το 2-2 στην εξ επαφής κεφαλιά του Ζίζιτς.
Στο 42’ άνοιξε το σκορ η Ριέκα, στο 44’ ο Καπίνο έσωσε το 1-1 σε τετ α τετ με τον Χέμπερ.
Στο 33’ ισοφάρισε η Παρτίζαν, στο 34’ ο Τζούρτζεβιτς είχε σουτ ελάχιστα άουτ για το 1-2.

· Από τέλη Ιουλίου κι έχουμε φτάσει τέλη Νοεμβρίου, τέσσερις μήνες πλέον, και δεν έχει αλλάξει αυτό το πράγμα. Κάθε γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός, φέρνει αυτόματα αποδιοργάνωση στα επόμενα λεπτά. Οι παίκτες λες και χάνουν το μυαλό τους, χάνουν τις θέσεις τους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθούν και δεύτερο απανωτά γκολ.

· Συγγνώμη, αλλά αν δεν το φτιάξει ο Ολυμπιακός εδώ και τώρα, με κάποιο τρόπο, αυτό το πράγμα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μετά τον στόχο της Ευρώπης, θα χάσει και τον στόχο του πρωταθλήματος… Διότι, μέσα στο παιχνίδι πανεύκολα η κάθε αντίπαλη ομάδα αντιλαμβάνεται αυτό το βραχυκύκλωμα που παθαίνει ο Ολυμπιακός και τον «κτυπάει»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x