Κώστας Νικολακόπουλος

Η μεγαλύτερη γκαντεμιά για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr έντεκα παιχνίδια στα οποία την πάτησε ο Ολυμπιακός, έχοντας το ίδιο κοινό σημείο!

· Θα με πείτε προληπτικό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα… δεισιδαιμονίας. Πιστεύω, όμως, ότι η μεγαλύτερη γκαντεμιά για τον Ολυμπιακό είναι όταν έχει δοκάρι σε παιχνίδι του! Άμα δω ότι έχει δοκάρι ο Ολυμπιακός, το θεωρώ ό,τι οι προληπτικοί όταν λένε κάποιον μαυρόγατα!

· Ναι, το γράφω με αφορμή το δοκάρι του Ανσαριφάρντ στο 89’ στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αλλά ξέρετε πόσα ματς στα οποία είχε δοκάρια, έχει χάσει ο Ολυμπιακός, μόνο πέρσι και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν; Έντεκα! Εννιά πέρσι και δύο, μέχρι στιγμής, φέτος! Για του λόγου το αληθές:

Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1 με τρία δοκάρια!
ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 με ένα δοκάρι (στο 1-0)
Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1 με ένα δοκάρι
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2-2 με δύο δοκάρια!
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-1 με δύο δοκάρια!
Άρης-Ολυμπιακός 1-1 με ένα δοκάρι
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 με ένα δοκάρι
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 με δύο δοκάρια!
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 με ένα δοκάρι στο 89’ (με 0-2 προκρίνονταν)!
Ολυμπιακός-Αστέρας 1-1 με ένα δοκάρι (Εμενίκε)
ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-0 με ένα δοκάρι (Ανσαριφάρντ)

· Ειλικρινά τι πιστεύω; Εντάξει, πρώτα είναι η γκίνια. Ειδικά με την κεφαλιά του Καρντόσο στο 89’ πέρσι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Μιλάμε για φάση που ουσιαστικά τελειώνει το ματς. Παίρνεις την πρόκριση και άντε γεια.

· Επειδή όμως δεν θεωρώ (σχεδόν) τίποτα τυχαίο στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, έχω την γνώμη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, παίζοντας στην κατ΄ εξοχήν ομάδα ψυχολογίας στην Ελλάδα, επηρεάζονται πάρα πολύ όταν έχουν την ατυχία με φάσεις-δοκάρι. Χάνουν οι ίδιοι από ψυχολογία, νιώθοντας μέσα τους αυτό το «σήμερα δεν μας θέλει η κωλόμπαλα» και, αντίθετα, παίρνουν ηθικό οι αντίπαλοι τους, αισθανόμενοι ότι, «σήμερα μας πάει».

· Μπορεί και να πέφτω έξω, που δεν το νομίζω, αλλά τέλος πάντων: με 11 παιχνίδια να την έχει πατήσει όταν έχει δοκάρια ο Ολυμπιακός, εγώ ένα πράγμα λέω όταν βλέπω παιχνίδι Ολυμπιακού: μακριά από μας τα κωλοδοκάρια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x