Κώστας Νικολακόπουλος

Η μικρή παρηγοριά του Ολυμπιακού κι ο Καρίμ μακριά από το άγχος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για την επίθεση του Ολυμπιακού και τον Ανσαριφάρντ

• Μία μικρή παρηγοριά για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα είναι ότι παρότι 3ος στη βαθμολογία, έβαλε την καλύτερη επίθεση της σεζόν!

• Κι εγώ δεν λογαριάζω το άνευ αγώνος 3-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και χωρίς αυτά τα τρία γκολ στα χαρτιά, ο Ολυμπιακός έχει την κορυφαία επίθεση, με 60 γκολ, που έχουν σημειωθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει 59 γκολ, εκτός κι αν μετρήσουμε κι εκείνο του Βαρέλα με την ΑΕΚ, που υποτίθεται ότι κατακυρώθηκε εκ των υστέρων, στα αποδυτήρια, από τον διαιτητή Κομίνη! Τότε έχει κι αυτός 60, οπότε έχει μαζί με τον Ολυμπιακό την πρώτη επίθεση!

• Γνώμη μου είναι ότι σήμερα ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα, παρουσία και του νέου προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, που θα δει το ματς από την εξέδρα των επισήμων, πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη και γι΄ αυτό το λόγο! Να πάει δηλαδή για να σκοράρει και να έχει μόνος του την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με όποιον…τρόπο κι αν μετρήσει κανείς τα γκολ!!!

• Και βέβαια να προσπαθήσει κι ο Ανσαριφάρντ μήπως μπορέσει να πιάσει τον Πρίγιοβιτς στη θέση του πρώτου σκόρερ, κάτι σίγουρα δύσκολο αφού αντίπαλος του Ολυμπιακού την τελευταία αγωνιστική δεν είναι ο ουραγός Πλατανιάς, αλλά ο ΠΑΣ, μία ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία.

• Ασφαλώς κι ο Φορτούνης κι οι άλλοι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βοηθήσουν τον Καρίμ, γιατί το αξίζει. Αλλά το να βγει πρώτος σκόρερ ο Πέρσης δεν πρέπει να γίνει εμμονή ούτε στον ίδιο, ούτε σε κανέναν στην ομάδα, πολύ απλά γιατί στο τέλος θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Το άγχος, άλλωστε, δεν βοήθησε ποτέ κανένα σέντερ φορ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει να παίξει καλά και να κερδίσει και μέσα από μία τέτοια λογική, μπορεί να έρθουν τα γκολ, και για την ομάδα και για τον γκολτζή της.

• Παρεμπιπτόντως Νο 1, ο Καρίμ με τον Πανιώνιο είχε πετύχει τρία γκολ κατά του ΠΑΣ. Και φέτος με τον Ολυμπιακό σκόραρε κατά του ΠΑΣ, στο Καραϊσκάκη, αλλά διαιτητής κι επόπτης δεν είδαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή της εστίας και δεν το κατακύρωσαν!!!

• Παρεμπιπτόντως Νο 2, φαντάζομαι ότι δεν θα ξεφτιλιστεί κανένας απόψε, πάλι, όπως στο ματς του α΄ γύρου, για να αποτρέψουν να βγει πρώτος σκόρερ παίκτης του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x