Κώστας Νικολακόπουλος

Η πρώτη δικαίωση του προπονητή Νικοπολίδη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πειστικό ουσιαστικά πρώτο δείγμα δουλειάς του προπονητή Νικοπολίδη…

· Η πορεία της Εθνικής Ελπίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί ασφαλώς μία δικαίωση του ταλέντου αυτών των παιδιών, αλλά συνιστά και την πρώτη δικαίωση του Νικοπολίδη ως προπονητή.

· Η ομάδα μας -21 έχει στα εφτά πρώτα παιχνίδια της έξι νίκες και μία ισοπαλία σε όμιλο με Κροατία, Τσεχία και Λευκορωσία, Μολδαβία, Άγιο Μαρίνο. Τα αποτελέσματα της είναι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ που υπάρχουν σε αυτή την προκριματική φάση. Όπως κι ο συντελεστής τερμάτων, αυτό το εντυπωσιακό 22-2!

· Ο Αντώνης, μέγας λάτρης του Βαλβέρδε, ήταν στον Ολυμπιακό βοηθός προπονητή τόσο του Ζαρντίμ, όσο και του Μίτσελ και θα περίμενε κανείς να αναρριχηθεί κάποια στιγμή πιο ψηλά στην ιεραρχία της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου. Αλλά προτίμησε να ακολουθήσει από κάποια στιγμή και μετά τον δρόμο του πρώτου προπονητή από το να είναι βοηθός του εκάστοτε προπονητή του Ολυμπιακού.

· Έψαχνε την ευκαιρία, την βρήκε στην Εθνική Ελπίδων και μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, να που τώρα έχει «στρώσει» μία ομάδα, που και αποτελέσματα φέρνει πολύ καλά και καλή μπάλα παίζει και γκολ βάζει, αναδεικνύοντας το ταλέντο των παικτών της.

· Το ουσιαστικά πρώτο δείγμα δουλειάς του Νικοπολίδη είναι πειστικό και στα 47 χρόνια του ο Αντώνης δείχνει ότι μπορεί να έχει μέλλον και ως προπονητής. Άλλωστε, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τεράστια ανάγκη από σοβαρούς ποδοσφαιράνθρωπους.

· Παρεμπιπτόντως, ο 17χρονος γιος του Γιάννης είναι κάτω από τα δοκάρια της Β ομάδας του Ολυμπιακού και τα πάει μια χαρά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x