Κώστας Νικολακόπουλος

Η συμφωνία Ολυμπιακού και Nova

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Nova.

•Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ και Nova και Οte tv έχω και πληρώνω. Και βλέπω και στα δύο ποδόσφαιρο και ταινίες-κάτι που θεωρώ και σαν μία πολύ μικρή πολυτέλεια που μπορούμε να έχουμε. Μάλιστα, ο Οte πλέον εδώ και καιρό βάζει και πιο «φρέσκες» ταινίες,σε σχέση με το ξεκίνημα του.

•Απλά, θέλω να «πω» ότι ο Ολυμπιακός νομίζω ότι καλά έκανε κι έμεινε στη Nova. Σίγουρα έπαιξε και ρόλο το οικονομικό, αλλά εικάζω ότι τα μεγέθη στα οποία έγιναν οι όποιες συζητήσεις με τα δύο κανάλια δεν ήταν και πολύ διαφορετικά, ώστε να πεις ότι προτιμήθηκε το μεν από το δε λόγω οικονομικού.

•Η εκτίμηση μου είναι ότι η συμφωνία πρέπει να έκλεισε σε ένα ποσό γύρω στα 6,5 με 7 εκ. Ευρώ, καθώς καλύπτει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά και στα προκριματικά στην Ευρώπη, όπως και τα φιλικά.

•Γιατί θεωρώ ότι καλά έκανε ο Ολυμπιακός κι έκλεισε στη Nova; Πολύ απλά γιατί η Nova εδώ και πάρα πολλά χρόνια χρηματοδοτεί-χορηγεί το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα και τον Ολυμπιακό ειδικότερα. Υπάρχει μία συνεργασία ετών και τέτοιου είδους επαγγελματικές, και σωστές σε αδρές γραμμές, συνεργασίες πρέπει εκατέρωθεν να γίνονται σεβαστές.

•Επί τόσα χρόνια η Nova βάζει τα λεφτά της, των συνδρομητών της, δηλαδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνήθως υπό τύπου κεντρικής διαχείρισης του πρωταθλήματος. Ε, τώρα που η κάθε ΠΑΕ μπορεί από μόνη της να χειριστεί τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, νομίζω ότι ορθά δόθηκε από τον Ολυμπιακό ο πρώτος λόγος στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x