Κώστας Νικολακόπουλος

Η τρίτη ήταν και η καλή για Ολυμπιακό και Λάζαρο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για ένα φλερτ από παλιά, που αυτή τη φορά θα καταλήξει σε γάμο.

· Λένε «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον». Ε, κάπως έτσι μοιάζει κι η ιστορία του Ολυμπιακού με τον Χριστοδουλόπουλο!

· Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου το καλοκαίρι του 2008, φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης είχε ξεκάθαρη προτίμηση τον Ολυμπιακό, μόνο που η τότε διοίκηση του ΠΑΟΚ (Ζαγοράκης αν θυμάμαι καλά) είχε επιλέξει τον Παναθηναϊκό, που, στην αρχή της πολυμετοχικότητας, έβαλε στο τραπέζι 2,2 εκ. Ευρώ για τον ούτε καν 22χρονο τότε άσο.

· Η δεύτερη ουσιαστική προσέγγιση των δύο πλευρών, γιατί και άλλοτε ξαναμίλησαν με τον παίκτη να παίζει στην Ιταλία, έγινε το καλοκαίρι του 2016. Τότε, ο Λάζαρος μπόρεσε κι έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα κι αποφάσισε, ζυγώνοντας στα 30, να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο μάνατζερ του τον είχε προτείνει στον Ολυμπιακό, αλλά ο τότε προπονητής, ο Πορτογάλος Πάουλο Μπέντο είχε διαλέξει τον Μάριν και τον Ελιονούσι κι έχοντας και τον Πάρντο και τον Σεμπά δήλωνε καλυμμένος για τα πλάγια της επίθεσης.

· Τώρα, είναι η τρίτη και καλή! Δεν έγινε την πρώτη φορά με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ (διοίκησης), δεν έγινε τη δεύτερη φορά με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού (προπονητή), θα γίνει όμως τώρα την τρίτη φορά, καθώς πλέον δεν υπάρχει ούτε κάποια διοίκηση να το αποτρέψει, καθότι ο παίκτης ελεύθερος, ούτε προπονητής να έχει αντίρρηση (ο Ολυμπιακός δεν θα ξεκινούσε συζητήσεις με τον Λάζαρο, αν δεν είχε την σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς).

· Κι όπως είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου στο ραδιόφωνο, όταν με πρωτορώτησαν για τον Λάζαρο, πριν ένα περίπου μήνα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τον Λάζαρο, για να μην τον βρει πάλι μπροστά του, αφού δύο πρωταθλήματα έχει χάσει τα 13 τελευταία χρόνια και τα δύο από ομάδες που έπαιζε ο λάζαρος, τον Παναθηναϊκό το 2010 και την ΑΕΚ φέτος! Κι ο Λάζαρος πρέπει να έρθει στον Ολυμπιακό, γιατί δεν είναι δυνατόν να είναι Ολυμπιακάκιας και να έχει παίξει σε όλες τις άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού!»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x