Κώστας Νικολακόπουλος

Ήδη μιλάνε για τον Μπρούνο οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για ένα από τα αποκτήματα του Ολυμπιακού από την ελληνική αγορά.

• Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οι μεταγραφές του Ολυμπιακού από την ελληνική αγορά (Ντουρμισάϊ από Πανιώνιο, Μπρούνο από Ατρόμητο, Κάϊπερς από Εργοτέλη), όπως και κάποια νέα παιδιά σαν τον Ραντζέλοβιτς της Ραντνίσκι Νις και τον Ουσεϊνού Μπα της Γκαζελέκ Αζαξιό, είναι παίκτες που θα κριθούν στην προετοιμασία. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα εισηγηθεί για δανεισμό.

• Αν και νωρίς ακόμη, μπορούμε να σταθούμε λίγο στον Φελίπε Μπρούνο. Πολύ απλά γιατί φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος αρχίζει και κερδίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού, τουλάχιστον αναφορικά με το πρώτο στάδιο της συνεργασίας τους. Και μπορεί να εξυπακούεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει το οκέϊ για όλες τις μεταγραφές, ωστόσο σίγουρα κάποια παιδιά θέλει να τα δει καλύτερα από κοντά, ακριβώς για να διαπιστώσει πώς μπορεί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

• Και ο Μπρούνο έχει ξεκινήσει καλά. Ακούς καλά λόγια κι από τον προπονητή, αλλά κι από τους συμπαίκτες του για τον 25χρονο πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό, του οποίου η ικανότητα στην ντρίμπλα είναι ίσως μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, αν εξαιρέσουμε τον Ποντένσε και τον Φορτούνη. Και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες έχουν…αντιληφθεί μέσα από τις προπονήσεις, αυτό το χάρισμα του…Γουίλιαν (αν μη τι άλλο φοβερή η ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον Βραζιλιάνο της Τσέλσι).

• Μπορεί να περάσει σαν…σταματημένους δύο και τρεις παίκτες ο Μπρούνο και γενικά με τις κινήσεις του να δημιουργήσει χώρο στον εαυτό του και στους συμπαίκτες του, κάτι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα τον δούμε και απόψε τον Βραζιλιάνο, στο φιλικό κόντρα στην 7η του πολωνικού πρωταθλήματος Πόγκον, στην οποία εντάχθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μανιάς κι ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά αν συνεχίσει έτσι όπως άρχισε την προετοιμασία, όχι απλά θα μείνει στο ρόστερ, αλλά θα δώσει και λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x