Κώστας Νικολακόπουλος

Κάποια στιγμή πρέπει να βοηθήσει και ο Μιραλάς τον Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για τον Μιραλάς και την εικόνα του στα 180 λεπτά με την ΑΕΚ.

• Ο Ολυμπιακός μάτωσε οικονομικά για να φέρει πίσω τον Μιραλάς. Ακόμη και γι΄ αυτούς τους έξι μήνες, από το Γενάρη έως τον Ιούνιο, έγινε οικονομική υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα.

• Και τον έφερε ο σύλλογος τον Μιραλάς, πολύ απλά για να βοηθήσει την ομάδα. Μόνο που μέχρι τώρα, δεν βλέπουμε αυτά που περιμέναμε από τον Βέλγο. Για την ακρίβεια βλέπουμε πολύ λίγα πράγματα κι αυτά σε πολύ λίγα κομμάτια πολύ λίγων αγώνων. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε πως δεν την βλέπουμε.

• Είναι αλήθεια ότι ο Μιραλάς δεν ήρθε στην καλύτερη εποχή του Ολυμπιακού. Αλλά εξίσου αλήθεια είναι ότι αν ο Ολυμπιακός ήταν στην καλύτερη του εποχή τις αρχές Γενάρη, δεν θα έδινε ένα κάρο λεφτά για να τον φέρει πίσω, και δη ως δανεικό από την Έβερτον.

• Ο Ολυμπιακός περιμένει λοιπόν από τον Μιραλάς να βοηθήσει την ομάδα. Ε, κι ο Μιραλάς κάποια στιγμή πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Κι όχι να δείχνει με την απόδοση του, ότι αυτός περιμένει από την ομάδα να τον βοηθήσει…Βοηθάω την ομάδα δεν σημαίνει ότι παίζω και παίρνω τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχα στην Έβερτον. Σημαίνει ότι παίζω καλά.

• Την Κυριακή ο Κέβιν θα δώσει με τα ερυθρόλευκα το 9ο στη σειρά παιχνίδι του από τότε που γύρισε. Πρέπει κι αυτός κάποια στιγμή να ανεβάσει στροφές. Σε δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ μέσα σε τέσσερις ημέρες είχε μία τελική! Και μία πάσα στον Μάριν που σούταρε όχι από θέση για γκολ πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Κι έπαιξε σε όλες τις θέσεις. Και σέντερ φορ και έξω αριστερά και έξω δεξιά.

• Προσέξτε, δεν κατηγορώ τον Μιραλάς για αδιαφορία. και δεν το κάνω, γιατί δεν είναι αδιάφορος. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Κι ο Σεμπά όταν παίζει, αδιάφορος δεν είναι. Από τον Μιραλάς δεν είναι αρκετό να μην τον βλέπουμε αδιάφορο. Υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει τη διαφορά. Κι αυτός κι ο Φορτούνης κι ο Μάριν κ.α. Κανονικά κι ο Οτζίτζα, όμως με αυτόν κι αν δεν βγαίνει άκρη! Αλλά με μηδέν ασίστ και μηδέν γκολ σε οκτώ παιχνίδια μέχρι στιγμής, διαφορά φυσικά και δεν γίνεται από τον Κέβιν.

• Είχε φανεί από την αρχή ότι δεν ήταν στα καλά του ο Μιραλάς, αλλά κανείς δεν τον κριτίκαρε, αφού είχε έρθει από απραξία ενός μηνός στην Έβερτον. Κάποια στιγμή, με ορισμένες κινήσεις του τόσο μπαίνοντας αλλαγή στο 0-0 του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όσο και παίζοντας βασικός στο 1-1 στην Τρίπολη, μας είχε δώσει ελπίδες ότι άρχισε να παίρνει μπροστά.

• Και έρχονται τα δύο «κολλητά» παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ και είδαμε μία απογοητευτική εικόνα. Σε 180 λεπτά μόλις μία καλή προσπάθεια, εκείνη στο 3ο λεπτό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, που επιπλέον ολοκληρώθηκε με ένα πολύ μέτριο άστοχο σουτ. Μπορούμε να τον θυμηθούμε για τίποτα άλλο στα 180 λεπτά με την ΑΕΚ; Άντε και σε εκείνη τη φάση που μπερδεύτηκε έξω από την περιοχή της ΑΕΚ με τον Ταχτσίδη και τελικά δεν σούταρε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος…

• Κάποια στιγμή πρέπει κι ο Μιραλάς να αρχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x