• Το ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα, το…καταλαβαίνουμε. Μας δίνουν δηλαδή και το καταλαβαίνουμε. Και πλέον αγωνιστική με αγωνιστική. Ξεκάθαρα…

• Για τον Ολυμπιακό, όμως, το μεγάλο θέμα δεν είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα έχανε το πρωτάθλημα. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν τα παίρνει όλα τα πρωταθλήματα. Καμία.

• Άλλωστε, ακόμη κι ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα το 2004, μετά από εφτά συνεχόμενα, και το 2010, μετά από πέντε συνεχόμενα. Το χάνει, αν το χάσει τελικά, όπως φαίνεται, και το 2018, μετά από άλλα εφτά συνεχόμενα. Δεν το λες και...άσχημο όλο αυτό!

• Το ζητούμενο, όμως, τώρα για τον Ολυμπιακό είναι πρώτον ότι οφείλει να πέσει όρθιος στη μάχη. Να κάνει ό,τι μπορεί έως την τελευταία αγωνιστική, διεκδικώντας κάθε βαθμό. Και δεύτερον να κοιτάξει να «γυρίσει» και πάλι δυνατός, όπως έκανε μετά το 2004 και μετά το 2010.

• Αυτό ωστόσο που καίει τώρα είναι το άμεσο. Να δώσει ο Ολυμπιακός την κάθε μάχη του όσο μπορεί πιο δυνατός. Μέσα στο πρόγραμμα είναι να χάσεις κι ένα πρωτάθλημα. Ειδικά όταν έχεις εσύ, ως σύλλογος κι ομάδα, κάνει τόσα λάθη σε μία σεζόν. Αλλά κι αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Αυτό που δεν είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όταν μιλάμε για Ολυμπιακό, είναι να καταθέσεις τα όπλα από την 20η αγωνιστική.

• Είναι κατανοητό ότι ο Ολυμπιακός βάλλεται από παντού. Το βλέπουμε όλοι αυτό. Αλλά εδώ θα είναι κι η μαγκιά του. Να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Να μην βγάλει εσωτερικά προβλήματα και γενικά εσωστρέφεια, αλλά χαρακτήρα ομάδας που τουλάχιστον θα μάχεται στο 100% σε όλα τα παιχνίδια της.

• Και, παρεμπιπτόντως, κάποια στιγμή να επικρατήσει η λογική. Σε όλους τους τομείς κι απ΄ όλους. Από τη συγκρότηση της ενδεκάδας, έως πολλά άλλα ακόμη…

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ