Κώστας Νικολακόπουλος

Κάθε χρόνο κι ανεβάζει τα νούμερα του ο Μασούρας…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει ένα σημαντικό δεδομένο για τον Γιώργο Μασούρα, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

· Παρότι προέρχονταν από καλές εμφανίσεις, και γκολ, ο Μασούρας βρέθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια εκτός αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

· Προφανώς, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να δώσει ευκαιρίες στον συμπατριώτη του Ζιλ Ντίας, που προσπαθεί, αλλά δεν δείχνει να είναι αυτό που θα ήθελε ο Ολυμπιακός για τη μία θέση στα πλάγια της επίθεσης του.

· Σήμερα, στο παιχνίδι στη Λάρισα, ο Μασούρας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, με δεδομένη και την απουσία του Ποντένσε.

· Και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον ότι ο Μασούρας έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του εναντίον της Λάρισας!

· Δεν σκόραρε μόνο στο Ολυμπιακός-Λάρισα (4-0) το Γενάρη, ανοίγοντας το σκορ, αλλά είχε σκοράρει και με τη φανέλα της προηγούμενης ομάδας του.

· Και φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα (Λάρισα-Πανιώνιος 4-2), όσο και στο Κύπελλο (Πανιώνιος-Λάρισα 2-0), αλλά και στο περσινό πρωτάθλημα (Πανιώνιος-Λάρισα 4-1)!

· Έτσι, στο μοναδικό από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του κατά της Λάρισας που δεν σκόραρε ο Μασούρας, ήταν στο περσινό πρωτάθλημα, το Λάρισα-Πανιώνιος 0-0, στο μοναδικό δηλαδή παιχνίδι στο οποίο δεν μπήκε καν γκολ…

· Ήδη πάντως ο Έλληνας κυνηγός έχει κάνει ρεκόρ καριέρας φέτος με τα 11 γκολ του, εφτά με τον Πανιώνιο (έξι στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο) και τέσσερα με τον Ολυμπιακό.

· Ίσως δε το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο ο Μασούρας σκοράρει και περισσότερο. Αργά, αλλά σταθερά βελτιώνει τα νούμερα του…

Πρόπερσι είχε έξι γκολ σε 37 συμμετοχές στον Πανιώνιο

Πέρσι είχε οκτώ γκολ σε 42 συμμετοχές στον Πανιώνιο

Φέτος έχει 11 γκολ σε 32 συμμετοχές (16 στον Πανιώνιο και 16 στον Ολυμπιακό)-δηλαδή πέτυχε πιο πολλά γκολ σε λιγότερα παιχνίδια…

· Εκεί που θα πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο ο Μασούρας είναι στον τομέα της δημιουργίας, να βγάζει περισσότερες ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x