Κώστας Νικολακόπουλος

Λεφτά που πιάνουν τόπο…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τα χρήματα που πάνε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

· Είναι γνωστό ότι εδώ και κάποια χρόνια οι φίλοι του Ολυμπιακού που πάνε στο Καραϊσκάκη πρέπει να πληρώνουν ένα ποσό, ουσιαστικά για τη βοήθεια του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: Είναι ετησίως 50 Ευρώ για όσους παίρνουν διαρκείας και ετησίως 10 Ευρώ για όσους παίρνουν απλά εισιτήρια.

· Ήταν μία κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ακριβώς για να βοηθηθεί ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που όλοι ξέρουμε ότι έχει περιορισμένα έσοδα. Άλλωστε, τα τμήματα του συλλόγου επιβιώνουν από αυτά τα λεφτά και από την σημαντική οικονομική ενίσχυση που δίνει κάθε χρόνο ο Β. Μαρινάκης-και στη συνέχεια τη βοήθεια από ένα-δύο Ολυμπιακούς επιχειρηματίες.

· Ίσως σε κάποιους Ολυμπιακούς να μην αρέσει να δίνουν αυτό το εξτρά ποσό για να βλέπουν την ποδοσφαιρική ομάδα. Ίσως και κάποιοι να μην τα δίνουν κιόλας και να μην παίρνουν διαρκείας η, εισιτήρια. Δικαίωμα του καθενός άλλωστε είναι να διαχειρίζεται τα λεφτά του, ακόμη και τα δέκα Ευρώ του τον χρόνο.

· Σίγουρα είναι τρία πράγματα.

· Τα ένα είναι ότι τα λεφτά πάνε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

· Το δεύτερο είναι ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο, αν κρίνει κανείς από τα εκπληκτικά αποτελέσματα όλα αυτά χρόνια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα (όπου σαρώνει όλα τα τρόπαια), αλλά και σε Ευρώπη (όπου κρατάει ψηλά όσο κανένα άλλο κλαμπ την ελληνική σημαία).

· Και το τρίτο είναι ότι πράγματι πρώτα είναι το ποδόσφαιρο και μετά το μπάσκετ, αλλά όλοι οι Ολυμπιακοί είναι χαρούμενοι βλέποντας τα τρόπαια και στο βόλεϊ και στο πόλο και στο χάντμπολ και παντού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x