Κώστας Νικολακόπουλος

Μία καλή χαμένη ευκαιρία ο Πούκι…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την περίπτωση ενός σέντερ φορ, για τον οποίο ψάχτηκαν όλοι οι μεγάλοι, αλλά δεν τον πήρε κανείς…

· Κι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος έψαχναν σέντερ φορ το καλοκαίρι.

· Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τους Γκερέρο και Χασάν, η ΑΕΚ τους Πόνσε και Μπόγε (παίζει κι εξτρέμ), ο ΠΑΟΚ τους Ακπόμ και Καρέλη κι ο Παναθηναϊκός τον Μακέντα.

· Πώς μου ήρθε και το γράφω τώρα; Έβλεπα τα στιγμιότυπα των αγώνων των Εθνικών ομάδων και παρατήρησα τα ωραία γκολ και τις άλλες καλές τελικές (δοκάρια) του Φινλανδού Πούκι. Γιατί, βέβαια, απασχόλησε και τις τέσσερις ομάδες μας, υπό την έννοια ότι σε όλες προτάθηκε και όλες συζήτησαν με τον ατζέντη του.

· Κι εντάξει, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ταμείο για να τον πάρει. Αλλά οι άλλοι τρεις μπορούσαν. Ειδικά ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ. Αλλά ακόμη και η ΑΕΚ, που κινείται σε πιο χαμηλά οικονομικά μεγέθη.

· Άντε να πούμε ότι χρειάζονταν μία μικρή υπέρβαση από τις ομάδες μας γι΄ αυτή τη μεταγραφή. Όχι όμως μεγαλύτερη από εκείνη για τον Βέρνμπλουμ η, τον Νάτχο, πόσο δε μάλλον για τον Γκιγέρμε που δεν ήταν κι ελεύθερος-δεν το συζητάω για τον Τουρέ.

· Νομίζω τέλος πάντων ότι θα έκανε καλή κίνηση όποιος έπαιρνε τον Πούκι. Ελεύθερος ήταν, στα 28 του, με 40 γκολ την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα Δανίας με την Μπρόντμπι.

· Δεν λέω ότι είναι… Ο παικταράς. Εξ ου άλλωστε και δεν έπιασε ούτε μικρός στην Ισπανία (Σεβίλλη), ούτε λίγο πιο ώριμος στη Γερμανία (Σάλκε). Όμως, πιστεύω ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα είχε τα 20 γκολ στο τσεπάκι και μπορούσε να βοηθήσει και στην Ευρώπη.

· Τελικά τον τσίμπησε η μικρομεσαία στην Τσάμπιονσιπ Νόριτς και ήδη της έχει κάνει τρία γκολάκια (και μία ασίστ) στα εφτά πρώτα παιχνίδια του σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο… εύκολο.

· Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι σέντερ φορ που έφεραν οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος-αυτό θα το δούμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Αλλά πιστεύω ότι ήταν μία καλή χαμένη ευκαιρία ο Πούκι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x