Κώστας Νικολακόπουλος

Μία κατηγορία μόνος του ο Φορτούνης…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr ορισμένα πράγματα αναφορικά με τις βλέψεις του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του επιθετικά.

· Ο Ολυμπιακός έχει βάλει 48 γκολ σε αυτό το πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Σε πρωτάθλημα, Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο.

· Υπάρχουν λοιπόν 48 γκολ που τα πέτυχαν κάποιοι παίκτες (για την ακρίβεια 20, εκ των οποίων οι δυο αντίπαλοι, βλέπε αυτογκόλ) και 48 γκολ που τα δημιούργησαν κάποιοι παίκτες (για την ακρίβεια 19)!

· Από αυτά τα 48 γκολ, αν αφαιρέσουμε τα πέντε του Κυπέλλου, στα οποία έπαιζαν οι αναπληρωματικοί, απομένουν 41. Και από αυτά τα 41 γκολ, στα 20 είναι μέσα ένας παίκτης του Ολυμπιακού! Αυτός που είναι μία κατηγορία μόνος του, ο Φορτούνης! Έχει σημειώσει εφτά γκολ κι έχει φτιάξει άλλα 14, εκ των οποίων το ένα…δικό του (κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος).

· Κι ενώ ο Φορτούνης είναι μέσα στα μισά γκολ του Ολυμπιακού, τα δεδομένα της ομάδας μας αποκαλύπτουν γιατί ο σύλλογος ψάχνεται να ενισχυθεί επιθετικά με τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες. Για τον απλούστατο λόγο ότι πλην του Φορτούνη δεν υπάρχει ούτε ένας άλλος «ερυθρόλευκος» που να έχει συμμετοχή σε διψήφιο αριθμό γκολ του φετινού Ολυμπιακού!

· Δεν υπάρχει έστω ένας ακόμη παίκτης όχι να έχει πετύχει δέκα γκολ, αλλά να έχει βάλει και να έχει φτιάξει μαζί δέκα γκολ! Με το πιο απογοητευτικό για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού να είναι ότι ο δεξιός μπακ της ομάδας, ο Ομάρ, είναι πάνω κάτω στην ίδια μοίρα με τον Ποντένσε, τον Λάζαρο και τον Γκερέρο, δηλαδή τους τρεις πιο βασικούς μπροστινούς της ομάδας, αφού είναι μέσα σε εφτά γκολ, έχοντας σκοράρει δύο κι έχοντας δημιουργήσει πέντε!

· Υπό αυτές τις συνθήκες, αποκτήθηκε ο Μασούρας και θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες για την επίθεση του Ολυμπιακού, με την επικείμενη έξοδο και του Πάρντο. Πόσοι; Από ένας, έως τρεις! Με πιθανότερο νούμερο το «δύο»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x