Κώστας Νικολακόπουλος

Μιραλάς: Ένα εκατομμύριο ευρώ το γκολ και 500 χιλιάδες ευρώ η ασίστ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το μέγεθος της ζημιάς του Ολυμπιακού από το δανεισμό του Μιραλάς.

· Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός δύο δανεισμούς είχε χρυσοπληρώσει και το είχε σκυλομετανιώσει. Κι οι δύο ήταν δανεισμοί Γενάρη μήνα! Ο ένας του…Καζίμ, του Άγγλου κυνηγού με τις τουρκικές ρίζες, από την Γαλατασαράϊ. Κι ο άλλος του…Σαντάνα, του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ από τη Σάλκε. Μιλάμε για «παλτά» άνευ προηγουμένου, που κόστισαν τρομερά λεφτά για λίγους μήνες ο καθένας!!!

· Ατυχώς για τον Ολυμπιακό βρέθηκε φέτος ένας τρίτος δανεισμός, που τον μάτωσε ακόμη περισσότερο! Πάλι Γενάρη μήνα! Αυτή τη φορά δε ήταν και παίκτης που τον ήξερε τόσο καλά και είχε λατρευτεί στον Πειραιά! Ναι, ο δανεισμός του Μιραλάς τον «έσκισε» οικονομικά τον Ολυμπιακό! Του κόστισε για τέσσερις μήνες, από τις 7 Γενάρη έως τις 4 Μάη, πάνω από τρία εκ. Ευρώ!!! Τα λεφτά της Έβερτον, τα δικά του κι η εφορία!!!

· Και τι κέρδισε ο Ολυμπιακός από αυτό τον δανεισμό; Δύο γκολ (σε Πλατανιά, Κέρκυρα) και δύο ασίστ (με τον Παναιτωλικό)!!! Κοινώς; Στον Ολυμπιακό κάθε γκολ του Μιραλάς στοίχισε ένα εκ. Ευρώ και κάθε ασίστ του 500 χιλ. Ευρώ!!! Να ξέρετε δε ότι τα ποσά δεν είναι ακριβώς αυτά, είναι μεγαλύτερα! Για να τα στρογγυλέψω τα βάζω έτσι!

· Ουσιαστικά ήταν πολύ πιο επώδυνος για το ταμείο του Ολυμπιακού ο δανεισμός κι από εκείνους των Καζίμ και Σαντάνα! Και αν βάλεις και τα λεφτά που είχε κοστίσει ο Κέβιν όταν τον αγόρασε ο Ολυμπιακός από τη Γαλλία και τα όσα τον είχε πληρώσει στα δύο τότε χρόνια του συμβολαίου του, αυτά με τα οποία τον είχε πουλήσει στην Έβερτον τίποτα δεν ήταν.

· «Μέσα» έχει μπει ο Ολυμπιακός. Χαλάλι τουλάχιστον εκείνη την διετία. Κι ας είχε μηδέν γκολ στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x