Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Φιγκέιρας πέρσι, όσα όλοι μαζί φέτος!...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί το πρόβλημα στα άκρα του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο σύνθετο…

· Το γράφω τώρα, με αφορμή την ασίστ του Χατζισαφί στο συμπατριώτη του Ανσαριφάρντ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Γιατί μπορεί όλοι να κριτικάρουμε τα εξτρέμ του Ολυμπιακού, για τα λίγα γκολ που έβαλαν, αλλά κι έφτιαξαν φέτος, όμως το πρόβλημα με τα άκρα της ομάδας ήταν γενικότερο.

· Ο Κούτρης έβαλε ένα γκολ κι έφτιαξε τρία. Ο Φιγκέιρας ακριβώς το ίδιο. Ο Ομάρ έβαλε ένα κι έφτιαξε δύο. Κι ο Χατζισαφί έβαλε ένα κι έφτιαξε άλλο ένα. Όλα μαζί, μας κάνουν 12. Δηλαδή οι ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις διοργανώσεις έβαλαν (3) κι έφτιαξαν (9) όλα μαζί μόλις 12 γκολ!

· Το πόσο μικρό είναι το νούμερο φαίνεται απλά και μόνο από την περσινή σύγκριση. Μόνος του ο Φιγκέιρας είχε κάνει τρία γκολ και είχε δημιουργήσει εννιά!!! Ο δε Ντε Λα Μπέγια είχε επίσης σημειώσει δύο γκολ κι είχε φτιάξει εφτά. Και είχαν κι ο Ομάρ με τον Σισοκό από ένα γκολ συν ένα δημιουργία. Άρα, η επιθετική προσφορά των ακραίων μπακ ήταν εφτά γκολ και δημιουργία άλλων 18. Δηλαδή υπερδιπλάσια από τη φετινή!!! Όσα έκαναν φέτος όλοι οι ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού, τα είχε κάνει πέρσι μόνος του ο Φιγκέιρας.

· Κοινώς, το πρόβλημα φέτος ήταν μεγαλύτερο για τα άκρα του Ολυμπιακού, από το τι έκαναν και τι δεν έκαναν ο Πάρντο, ο Σεμπά, ο Μιραλάς, ο Καρσελά, ακόμη κι ο Μάριν…Το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο, ξεκινάει από πίσω και φτάνει μπροστά, αλλά και το αντίστροφο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x