· Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει εκτός πλάνων του τον Ιγκόρ Σίλβα, το Βραζιλιανάκι που είχε πάρει από τον Αστέρα Τρίπολης.

· Ουσιαστικά, η μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε ήταν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, ΠΑΣ-Ολυμπιακός (3-0) τον Μάη του 2018. Δηλαδή, είναι σαν να μην πήρε ποτέ ευκαιρία.

· Πέρσι δε που ήταν δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακα, ήταν κατά κοινή ομολογία πολύ καλός. Και μιλάμε για την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος πίσω από τον ΑΠΟΕΛ κι έπαιξε και 12 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ.

· Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ήταν βασικός και στα 12 αυτά 90λεπτα, ενώ στο κυπριακό πρωτάθλημα είχε 20 συμμετοχές σε σύνολο 32 αγωνιστικών και άλλα πέντε παιχνίδια στο Κύπελλο-εκτός από τις κάρτες έχασε και περίπου οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, λόγω δύο τραυματισμών από τους οποίους έμεινε έξω περίπου ένα μήνα την κάθε φορά.

· Η γνώμη μου είναι ότι ότι το παιδί αυτό χρειάζεται να προσεχθεί από τον Ολυμπιακό. Είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και έναν Βραζιλιάνο ακραίο μπακ, με τις προδιαγραφές που έχει ο Ιγκόρ, δεν πρέπει να τον αγνοείς.

· Ο Ιγκόρ είναι γρήγορος, έχει τεχνική, ντρίμπλα και δεν είναι κακός, ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά και βελτίωση σε όλους τους τομείς, αλλά μία ευκαιρία την άξιζε στον Ολυμπιακό, έστω να κάνει μία προετοιμασία σε δύο καλοκαίρια.

· Λογικά θα πάει κάπου δανεικός, αλλά έχει σημασία το πού. Μία λύση όπως τη φετινή, της ΑΕΚ Λάρνακας, θα πρέπει να επιδιώξει ο Ολυμπιακός. Κάπου να τον προσέξουν και να τον εμπιστευθούν. Και να κρατήσει ο Ολυμπιακός τα δικαιώματα του. Αύριο μεθαύριο μπορεί να αποδειχθεί ότι αυτός ο Βραζιλιάνος ήταν ένας καλός διάδοχος του Ομάρ…